Головна » Усі публікації » у світі » ​У півфіналі «Говерла» зійдеться з ПАОКОМ
11:15
​У півфіналі «Говерла» зійдеться з ПАОКОМ
З 23 по 26 червня закарпатські команди «Говерла» U-14 та «Берегово» U-8 беруть участь у міжнародному дитячому фестивалі «Кубку Пантеліча».

​У півфіналі «Говерла» зійдеться з ПАОКОМ З 23 по 26 червня дві закарпатські команди «Говерла» U-14, яку представляли мукачівські юнаки та «Берегово» U-8 беруть участь у міжнародному футбольному дитячому фестивалі «Кубку Пантеліча», який традиційно проводиться в місті Бієліна (Боснія і Герцоговина).

Участь у цих змаганнях беруть 142 команди з 14 країн Європи у 7 вікових категоріях. Серед учасників представники грандів європейського футболу – юнаки італійського «Ювентуса», іспанського «Атлетіко», бухарестського «Динамо».

Перший день змагань для «Говерла» став вдалим, підопічні Віктора Гея у групі С по-черзі обіграли своїх суперників. Спочатку за мінімальної перемоги – 1:0 здолали місцевий клуб «Пролетар» (Дворові) у складі закарпатської команди гол з пенальті забив Вячеслав Ільтьо.

У другому матчі групового етапу перед «Говерлою» не встояли однолітки з румунської команди «Політехніка». З результатом 2:0 наші хлопці перемогли румунський колектив.

Команда «Берегово» у першій зустрічі з румунською командою «Сунче», ведучи в рахунку, завершила його в нічию 1:1, а в матчі з місцевим колективом  «Темпо» поступилася – 2:0.

В завершальних матчах групового етапу «Говерла» здолала сербську команду «Срем» (Сремска Мітровіца) – 2:1, а «Берегово» поступилося команді СК «Саво Мілошевіча» - 0:3 й вилетіла з подальшої боротьби.

«Говерла» в матчі 1/4  фіналу здолала сербський ФК «Шабач», єдиний переможний гол мукачівців на 72-й хвилині забив Роман Бабич.

В півфіналі сьогодні, 26 червня підопічні Віктора Гея зійдуться з грецьким ПАОКОМ. Тож триматимемо за земляків кулаки.
Роман Сенишин
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Фейсбуці.
 
Категорія: у світі | Переглядів: 984 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: