Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У протистоянні «Баранинців» та «Дерцена» зафіксовано результативну нічию
11:26
У протистоянні «Баранинців» та «Дерцена» зафіксовано результативну нічию
Забивши шість голів у поєдинку, команди не змогли визначити сильнішого.

У протистоянні «Баранинців» та «Дерцена» зафіксовано результативну нічию Поєдинок обіцяв бути захоплюючим та видовищним, адже зустрічались колективи з верхньої частини турнірної таблиці. Відразу в дебюті зустрічі Мадяр завдавав удару з-за меж карного, але повз ворота.

За декілька хвилин «Баранинці» подавали з кута поля, після чого Андрусь підстеріг м'яч в районі 16-ти метрів і пробив, але неточно. Згодом господарі відкривають рахунок. Мартинич отримав пас з глибини поля і потужно пробив у дальній кут – 1:0.

Довго радіти господарям не довелось. За декілька хвилин футболісти «Дерцена» зрівнюють рахунок. Після подачі зі штрафного, Савко ударом головою пробиває повз голкіпера – 1:1.

На 18-й хвилині в аналогічному моменті забивають господарі. Після подачі зі штрафного Стецьо пробиває головою в ближній кут – 2:1.

За декілька хвилин «Баранинці» двічі загрожували володінням Гецка. Спочатку Лукіяник пробивав з 15-ти метрів, але вище. Після цього Костик пробив з цієї ж відстані, але знову мимо. Згодом підопічні Бисаги змарнували ще один потенційно гольовий момент. Мартинич прострілив у штрафну, але Медведєв не зміг влучити по м'ячу.
На 24-й хвилині захист господарів знову не зміг нічого вдіяти після розіграшу штрафного. Єрема закинув у штрафну, де вільний Мідяник зрівнює рахунок ударом головою – 2:2.

За п’ять хвилин «Баранинці» відповіли, Лукіяник подавав з лівого краю, першим на м'ячі опинився Мадяр, але з кількох метрів не зміг влучити у ворота. Згодом господарі розгортали позиційну атаку. Мартинич відкинув під удар Балажинцю, і той з дальної відстані потужно пробив, але м'яч пройшов значно вище воріт. Під завісу першого тайму Рипкович завдавав удару зі штрафного, але м’яч пройшов повз ворота.

Початок другого тайму кардинально відрізнявся від початку першого. Команди демонстрували обережний, прагматичний футбол. Ближче до середини другої половини гри почали виникати гострі моменти. Так Лінтур пробивав зі штрафного, але не точно.

На 65-й хвилині Дзямко прострілив у штрафну, де вільний Мадяр, прийнявши м’яч, пробив у дальній кут, але голкіпер рятує свою команду. За декілька хвилин Єрема міг виводити свою команду вперед, але після прострільної передачі від Савка пробив повз ворота.

«Баранинці» відповіли ударом Лінтура. Після прострілу від Мєдвєдєва Андріан потужно пробив з 11 метрів, але голкіпер у карколомному стрибку парирував удар. Згодом той же Лінтур пробивав з дальньої відстані, але голкіпер знову на висоті.

За п'ять хвилин Лукіяник подав зі штрафного, після чого Мадяр пробивав головою, але не точно. На 70-й хвилині Мадяр міг забивати третій гол своєї команди, але не судилось.  Після пасу Медведєва, Олександр з декількох метрів пробив вище воріт.

На 80-й хвилині «Баранинці» заробили право на небезпечний штрафний. Але удар Лукіяника взяла на себе стінка. Згодом гостям вдалось розгорнути стрімку контратаку. Мідяник потужно пробив з 20 метрів, Марко не зміг зафіксувати м'яч, відбивши круглого перед собою, скориставшись цим Савко оформлює дубль – 2:3.

На 83-й хвилині, після подачі в штрафну суперника, ніким не прикритий Лінтур прийняв м'яч і потужно пробив в дальній кут, тим самим встановивши кінцевий рахунок зустрічі – 3:3.

Вже під кінець поєдинку обидва колективи мали хороші нагоди, щоб відзначитись, але на завершальній стадії їм не щастило.
 
Арбітр - Митровський М.
Асистенти - Вовчанський І., Боднар С.
Делегат – Маєревич Я.О.
 
стадіон с. Баранинці, глядачів 250
 
ФК «Баранинці» – ФК «Дерцен» 3:3

Голи: Мартинич 9, Стецьо 18, Лінтур 83 – Савко 13, 81,  Мідяник 24. 
                                                                                        
Баранинці: Констянтин Марко, Олег Мартинич, Олександр Мадяр, Віталій Медведєв, Євген Загорчак, Сергій Прокопець, Владислав Андрусь, Євген Лукіяник, Едуард Стецьо, Рудольф Балажинець, Ярослав Костик.
Запасні: Андріан Лінтур, Артем Ухатюк, Ігор Джуджук, Богдан Дзямко, Євген Бібіков, Ярослав Фаринич.
Тренер – Іван Бисага
 
Дерцен: Валентин Гецко, Володимир Кузьма, Анатолій Рипкович, Марк Полянський, Роман Неделюка, Василь Єрема, Роман Мідяник, Василь Петровці, Степан Савко, Андрій Харченко, Нандор Дьерке.
Запасні: Йосиф Копас, Олександр Кузьма, Володимир Кузьма, Юрій Шелепець, Антоній Тіма, Олександр Поляк.
Тренер – Олександр Пінджоля 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 891 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: