Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Ракошині про сухість, у прямому й переносному сенсі, тільки мріяли
18:21
У Ракошині про сухість, у прямому й переносному сенсі, тільки мріяли
Про чергове гольове шоу, за участю клубу з Ужгородського району, на стадіоні Мукачівщини читайте далі.

У Ракошині про сухість, у прямому й переносному сенсі, тільки мріяли Чи то команда з Невицького згадала висоту рідного укріплення, чи підопічним Матьовки додало натхнення досягнення «Вітязя» в минулому турі, коли клуб із Концова в Дерцені буквально знищив захист місцевої команди, та гості цього разу теж виглядали дуже гідно на фоні маститих зірок «Ракошина», яких під свої знамена в цьому сезоні зібрав відомий футболіст та тренер Олександр Когутич.

Початок першого тайму був за господарями, які вже на 30-45-й секундах провели разючу атаку правим флангом за участю Курти, Левкулича та Чайки. На її завершенні Владислав наважився на удар із досить гострого кута й не прогадав. М’яч влучив у рамку Мацунича, якого від голу врятувала поперечина. Ще краще ракошинці провели середину першого тайму, коли були близькими, щоб довести рахунок як мінімум до розгромного, а можливо й до дуже непристойного. На 16-й хвилині Клочанка вигриз м’яч у центрі поля й розпочав  атаку по центру, яку влучним ударом із 35-ти метрів завершив Курта. Мацунича, який не міг зреагувати, врятувала поперечина, від якої круглий вилетів у штрафний майданчик. Там його підхопив Чайка, який опинився сам перед воротарем і розстрілював Михайла впритул. Та той продемонстрував неймовірну реакцію й вийшов переможцем із цієї дуелі.

Та за мить Владислав все ж виправився за попередню нереалізацію, коли отримав якісний пас на хід від Морщука й ударом із 14-ти метрів вколотив круглого в лівий кут – 1:0. Не встигли гості як слід отямитись від цього гольового шоку, як отримали нове випробування. Чайка знову опинився на вістрі, коли відгукнувся на простріл із правого флангу від Козела й пострілом із 10-ти метрів проштовхнув м’яч під Мацуничем, що стрибав, намагаючись відбити його удар.

Підопічні Когутича продовжили наступ і були близькими, щоб збільшити рахунок. Та захисники з Невицького самовіддано виносили м’яч у пожежному режимі, не даючи їм пробивати навіть із середньої, а не те, що ближньої дистанції. Утім, один раз круглий усе ж побував у сітці на 26-й хвилині, коли Чайка, як здалось уболівальникам, оформив хет-трик, та за мить до цього асистент арбітра підняв прапорець

Перший злам у матчі стався в кінці третьої десятихвилинки, коли підопічним Матьовки вдалась атака по центру, на завершенні якої Угрин середнім пасом  знайшов на лінії штрафного майданчика Арбузова. Сергій увірвався в карну зону й вколотив м’яч у правий нижній кут. Гудивок стрибав, та не дістав – 1:2. Через дві хвилини Костик вколотив м’яч у сітку й здавалось відновив рівновагу в рахунку, та знову прапорець асистента арбітра довів усю марність радості Костянтина.

На 33-й хвилині Левкулич зробив рахунок за голами, які скасувала бригада арбітрів, знову на користь господарів, коли вколотив круглого в праву дев’ятку, та арбітр зафіксував фол в атаці. Таке бродіння команд на межі мінімальної перемоги й нічиї тривало майже до кінця тайму, коли стався другий злам у матчі. Гартман вигриз м'яч від Меденція, за сорок метрів від воріт «Ракошина». Андрій намагався м’яко прийняти круглого, замість того, щоб винести його до бровки.  Мілан вибіг на воротаря й реалізував нагоду бездоганним ударом в стилі нападників італійської серії «А», легенько спрямувавши  м’яч під дальню ліву стійку, повз Мацунича, й підсумував рахунок першого тайму – 2:2.

Другу половину гри команда з Невицького провела ще краще й мала кілька нагод, щоб вирішити все задовго до фівнального свистка. Так, на 49-й хвилині Арбузов завдав якісного удару з 35-ти метрів у правий кут. Мацунич стрибнув, випроставшись у струнку, й зачепив м’яч, який далі влучив у стійку й легенько полетів уздовж лінії воріт. Михайло встиг повернутись і забрати його до рук.

Через одинадцять хвилині Угрин, на завершенні атаки правим флангом, вибіг віч-на-віч із воротарем і бив повз нього, та Мацунич в останній момент витяг руку й відбив. Та в одній із наступних атак гості досягли свого. На черговий простріл Угрина з правого флангу відгукнувся Данко, який пострілом із десяти метрів вколотив м’яч у правий кут – 2:3.

Через десять хвилин ракошинці розігнали атаку лівим флангом за участю Курти, Головача й Чайки, й змусили суперників в пожежному режимі винести круглого на кутовий. Після навісу з кута від Курти удар Морщука самовіддано заблокували кілька гравців. Після цього господарі наразились на контратаку по центру, яку влучним ударом із середньої відстані завершив Данко – 2:4. Через дві хвилини Чайка залишив воротаря поза грою, та його пістрахували захисники, які заблокували удар Владислава у ближній лівий кут.

На першій доданій хвилині Морщук, на завершенні атаки лівим флангом, заробив штрафний удар із 27-ми метрів і сам влучно пробив повз стінку під дальню праву стійку – 3:4.

За мить Левкулич відгукнувся на простріл із лівого флангу й пробив поруч із ближньою правою стійкою, зберігши переможний, для гостей, рахунок. Далі на клуб із Невицького очікує домашнє дербі проти «Сокола», а на ракошинців – важке виїзне випробування в Нижньому Коропці. 
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Вячеслав Бородайчук та Василь Федак
Делегат ФФЗ – В. Кочетов
 
25 вересня, село Ракошино, стадіон «Колос», +9 градусів, хмарно, дощ, 100 глядачів
 
«Ракошино» – «Невицький Замок» Невицьке – 3:4
 
Голи: Чайка, 17, 19, Морщук, 90+2 – Арбузов, 28, Гартман, 42, Данко, 67, 80.
 
«Ракошино»: Василь Гудивок, Юрій Логойда, Андрій Меденцій,Сергій Клочанка, Юрій Яцина, Артур Морщук, Вадим Курта, Микола Чорней, Юрій Левкулич, Владислав Чайка, Віктор Козел.
Запасні: Артур Гегедош,Василь Ремета, Василь Напуда, Дмитро Худинець, Валентин Головач, Сергій Рущак.
Тренер – Олександр Когутич.
 
«Невицький замок»: Михайло Мацунич, Костянтин Костик, Михайло Геці, Мирослав Данко, Олександр Поковба, Руслан Ільків, Олександр Ганчак, Мілан Гартман, Вадим Чекета, Олександр Угрин, Сергій Арбузов.
Запасні: Іван Стойка, Юліан Антал, Владислав Хорошун.
Тренер – Іван Матьовка.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1184 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: