Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Ролі джокера
19:56
У Ролі джокера
Одним із головних героїв матчу став Валерій Роля, який доклав зусиль до завершення результативного камбеку Медеї.

У Ролі джокера Єдиний найбільш рівний чвертьфінальний поєдинок відбувся між Медеєю та Бужорою. Щільна та безкомпромісна гра впродовж першого тайму цілком підтвердила це твердження. Моментів до перерви було обмаль, команди демонстрували позиційну гру в середині поля, із вкрай рідким залученням до гри своїх форвардів.

На 9-ій хвилині Дуран зі штрафного з лівого флангу поцілив у поперечку, а на добиванні його партнери зіграли невдало. Іршавці пробували пристрілятись здалеку, однак удари Качура та Бандуровича не несли серйозної загрози. Та все ж підопічні Білака зуміли провести гол у роздягальню провівши вдалу атаку правим флангом, на завершенні якої правий захисник Станіслав Кохан увійшов у штрафну і знайшов пасом на ближній стійці Качура, який пробив повз кіпера – 0:1.

Команда Ковача на це відповіла голом із роздягальні вже на 47-ій хвилині – Капустей виконав подачу з правого флангу, воротар Бужори ледь дотягнувся до м’яча та скинув якраз на Медведєва, який технічно закинув шкіряного у дальній пустий кут воріт – 1:1.  

Далі гра стала більш жвавою і відповідно голів побільшало. На 59-ій хвилині Бандурович потужно пробив зі стандарту з лівого флангу (хоча всі чекали подачі) і Мукомела намагаючись перехопити м’яч, лише підкорегував його у свої ворота – 1:2.

Та вже за три хвилини захисник іршавців Ломага відповів взаємністю і також вразив свої ворота. Після подачі кутового Соскида пробивав з 12 метрів та його удар заблокували, а далі Андрій за інерцією куди біг, туди і спрямував м’яч – 2:2.

Після цього послідувала череда замін від обох команд, і у Медеї вони виявились більш ефективними. Валерій Роля вийшовши на поле у другому таймі оформив асистентський дубль – на 75-ій хвилині Роля у стрімкій контратаці передачею з правого краю знайшов на дальній стійці самотнього Медведєва, який у дотик влучно пробив – 3:2. 

За кілька хвилин до завершення поєдинку Валерій у ще одній контрі вибігав з лівого флангу на ворота, міг завершувати і сам, але віддав на свого капітана Соскиду, тож спрацювала зв’язка Роля - Руля – 4:2.  

Відчайдушну та емоційну гру видали обидва колективи, де було багато жовтих карток і травми (Михайло Кучінка не зміг продовжити гру). Та заслужену перемогу і вихід у півфінал за допомогою камбеку здобувають підопічні Ковача, у колоді якого виявився свій джокер.



ФК «Медея» (Оноківська ТГ) – ФК «Бужора» (Іршава) – 4:2

Голи: Медведєв, 47, 75, Мукомела, 59 (автогол), Соскида, 89 – Качур, 44, Ломага, 62 (автогол).  

Медея: Юрій Славік – Євген Мукомела, Олександр Аксьонов, Олександр Кобеляш, Іван Капустей – Володимир Лисаченко (Ярослав Вензенко, 68), Володимир Дуран (Микола Джанда, 65), Марян Лісняк (Максим Лютнянський, 70), Віталій Медведєв (Олександр Семків, 90), Євген Лукіяник (Валерій Роля, 63) – Руслан Соскида. 
Запасні: Іван Марюхнич, Віталій Геці.
Тренер – Іван Ковач.

Бужора: Павло Кучінка – Станіслав Кохан, Андрій Ломага, Віктор Трачук, Василь Росул - Іван Бандурович, Віталій Трачук, Михайло Кучінка (Віталій Хайнас, 74), Василь Зан – Річард Шольц (Генріх Мкртчан, 68), Іван Качур. 
Запасний: Василь Русин.
Тренер - Іван Білак.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 374 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: