Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У селі Іза новий стадіон
13:12
У селі Іза новий стадіон
У неділю відбулося свято у селі Іза, де було у святковій обстановці відкрито красиву споруду біля футбольного поля.

У селі Іза новий стадіон Село Іза славиться не лише своїм лозоплетінням. Ізяни такою успішно виступають на змаганнях різного рівня. Вісім вихованців с. Іза у свій час стали майстрами спорту з важкої атлетики та гандболу. Два роки тому назад біля сільської школи відкрито футбольний майданчик з синтетичним покриттям.

У неділю відбулося свято у селі Іза, де було у святковій обстановці відкрито красиву споруду біля футбольного поля на березі річки Ріка. У спортивному комплексі розміщено роздягальні, душові, суддійські кімнати, тренажерний зал та красиві трибуни з пластиковими сидіннями.

На честь свята шість команд розіграли турнір з футболу. Всі команди  були розбиті на дві підгрупи. За 3-4 місця зустрілися команди «Родіна» та юнаки ДЮСШ. З рахунком 1:0 перемогу здобула команда «Родіна». Їм вручено бронзові нагороди. У боротьбі за золоті та срібні нагороди зустрілися команди ФК «Іза» та «Газ-м’яз». З рахунком 1:0 перемогли гравці «Газ-м’яз», яким вручено кубок та золоті медалі.

Відрадно, що фінальну гру судив ветеран с. Ізи 70-річний Йосип Мадяр, і провів суддійство на хорошому рівні. Підприємці села Ізи подарували юнакам Хустської ДЮСШ футбольну форму. На базі с. Іза працюють три тренери Хустської ДЮСШ.

Після турніру місцевий священик освятив споруду, колодязь та футбольне поле. Силами художньої самодіяльності сільського будинку культури був даний концерт. Гості та гравці були скуштували гарячого бограчу. Кошти на будівництво використані за рахунок сільської ради с. Іза.
Василь Деяк

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1328 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: