Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Середньому нагородили місцевих юнаків (ФОТО)
18:19
У Середньому нагородили місцевих юнаків (ФОТО)
Юнаки Середнього отримали нагороди за завойоване третє місце у вищій лізі області.

У Середньому нагородили місцевих юнаків (ФОТО) У минулому сезоні середнянська команда юнаків виграла чемпіонство у вищій лізі Закарпаття. Та  на дев’яносто відсотків та команда була укомплектована гравцями ужгородського СДЮСШОРу, найсильніші з яких склали кістяк дорослої команди Середнього у цьому сезоні.

Керівництво клубу вирішило змінити підхід до формування юнацького колективу і дало завдання місцевому тренеру Миколі Дороговичу, який дуже добре знає всіх талантів в окрузі, зібрати кращих молодих  футболістів з Середнього та довколишніх поселень. За досить короткий проміжок часу було сформовано команду, яку протягом сезону точково підсилювали двома-трьома грвцями з ужгородської футбольної школи.

Для середнянських футболістів це був дебют у таких високих за рівнем змаганнях, більшість з яких не грала навіть на район. Та не дивлячись на брак досвіду, вони стартували досить сильно, перемігши у перших трьох поєдинках, в яких забили 12 голів. Далі слідували дві поразки від головних конкурентів у боротьбі за найвищі місця –  мукачівців та хустян. З 6-го по 13-й тур Середнє ні разу не програло, в п’яти матчах з восьми святкувало перемогу.

У черговій зустрічі з конкурентами вони не змогли набрати очки у Виноградові, і лише один бал здобули з Хустом вдома. Тим самим, досить несподіваною була перемога у логові лідера чемпіонату, Мукачева, 2:4. Та ще більш не логічною була домашня поразка від останньої, на той час, команди чемпіонату - Дийди.

В останніх п’яти турах Середнє знову провело серію без поразок, лише в двох матчах на Іршавщині залишившись без перемоги. Це дозволило їм зайняти третє місце, з відставанням у чотири пункти від другого Севлюша та сім – від першого Мукачева.

Сьогодні ж, 13 листопада, на стадіоні селища Середнє, юні спортсмени отримали заслужені нагороди з рук голови Федерації футболу Закарпаття Івана Дурана. З словами вітання до них звернулися селищний голова Емеріх Кріцький, який висловив гордість за високі здобутки юних односельчан, та депутат обласної ради Мирон Помпель. Мирон Йосипович згадав як сам неодноразово ступав на газон місцевого стадіону і  пообіцяв винагородити їх подарунками за високі досягнення у футболі,  і в майбутньому підтримувати команду.

Не менш велика заслуга у завоюванні бронзових нагород президента клубу Сергія Чопика, який забезпечив своїх гравців всім необхідним і не пропустив, мабуть, ні одного тренування юнацького складу та Миколи Дороговича, який провів відмінну селекцію та побудував тренувальний процес футболістів, які були досить близькими до чемпіонства.

Основний склад середнянців складали дев'ятеро місцевих гравців та ще декілька із Чабанівки, Дубрівки, Худльова, Андріївки. Після тривалої паузи, вихованці середнянського футболу голосно заявили про себе на обласному рівні і на наступний сезон у них не менш амбітні цілі.

Ось список гравців, які протягом сезону одягали форму Середнього:

Євген Мучичка, Дмитро Кривенько, Віталій Долгош, Анатолій Тотін, Ігор Балаж, Валерій Волошин, Назар Слободян, Андріан Лінтур, Денис Яцків, Роберт Хрипак, Станіслав Костик, Янош Мазар, Влад Войтов, Богдан Будз, Степан Кундрик, Іван Зозуляк, Василь Попович, Олександр Бордаш, Олександр Ліхтей, Йосип Басараб, Максим Воробок, Марян Гальчак, Дмитро Соскида, Степан Керій, Богдан Галик, Сергій Машталір.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: