Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Тересві грали у футбол на Миколая
12:21
У Тересві грали у футбол на Миколая
У турнірі взяли участь чотири команди.

У турнірі взяли участь чотири команди.

21 грудня на базі Тересвянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Святого Миколая. Участь у спортивному дійстві прийняли 4 команди юнаків 2000 року народження і молодші, зокрема команди із міста Тячів, селищ Тересви і Буштина та села Бедевлі.

Організатором турніру виступив сектор молоді та спорту державної адміністрації, на чолі з завідувачем Василем Герчаком, який також прийняв участь у спортивному святі.

Учасники змагань впевнено боролись за перемогу, показали на полі свій характер та високу спортивну майстерність. За підсумками всіх матчів третє місце посіла команда юнаків з Тересви, почесне друге місце посіли юнаки з Бедевлі і омріяну перемогу вибороли футболісти з Буштина.

В рамках церемонії нагородження з вітальним словом виступив Василь Герчак. Зокрема він від імені керівництва райдержадміністрації привітав всіх присутніх з наступаючими новорічно-різдвяними святами, а також побажав дітям і надалі активно займатись улюбленим видом спорту, розвиватись в ньому і ставати справжніми футболістами.

Відтак призери та чемпіони турніру були відзначені заслуженими кубками, медалями та грамотами, крім того всіх учасників та їх тренерів нагороджено солодкими подарунками.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 871 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: