Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Тячеві стартував турнір з міні-футболу "Кубок пам'яті Петра Лакатоша"
19:20
У Тячеві стартував турнір з міні-футболу "Кубок пам'яті Петра Лакатоша"
На Тячівщині протягом зимових канікул відіграють турнір з міні-футболу "Кубок пам'яті Петра Лакатоша".

У Тячеві стартував турнір з міні-футболу В передостанній день минулого року у місті Тячів стартував традиційний турнір з міні-футболу серед команд Тячівського району. Участь у змаганнях зголосилось взяти 12 команд, які впродовж півтора місяця будуть грати за коловою системою. Одна гра складається з двох таймів по 20 хвилин. Всі поєдинки проходять на вулиці на штучному майданчику Тячівської ЗОШ №2, по вихідним (субота, неділя).

Організаторами турніру є гравці, які грали пліч-о-пліч з Петром Лакатошом на футбольному полі. Головний приз турніру - "Кубок пам'яті Петра Лакатоша", який буде перехідним. Команда, яка першою виграє його три рази залишить його в себе. 

Команда з смт Дубове виступає юнацьким складом. Також юнацьким складом виступає команда Тячівської ДЮСШ (тренер Іванчо П.Г.). "Тячів ЮН" - це команда з молодих гравців до 18-20 років. Команда "13 район" - це щось на зразок ужгородської Радванки. ФК "Ганичі" виступає основним складом плюс двоє гравців з "Вільхівців".

ФК "Тарас" названий на часть ФОП Григоренко Тараса, котрий зробив внесок за команду і приймає участь у турнірі сам. За команду грають як прості любителі футболу, так і досвідчені гравці, зокрема Приходько Ф.П. - дворазовий чемпіон України у складі ФК "Карпати" Мукачево (ветерани) +50, і виступає на першість Тячівського району за ФК "Беркут" Бедевля.
 
ФК "Грушово" складається з молодих, але справді цікавих гравців, які навіть виступали за ДЮФК в чемпіонатах ДЮФЛ України. ФК "Прометей" - команда складена з гравців міста Тячів, котрі найбільш часто грали разом з Петром Лакатошем, і які виступають ФК "Тячів" та районні команди.
 
ФК "Магніт" - це також команда, котра має назву на честь ФОП Лукача Івана, котрий має кафе "Магніт", але грає в футбол, і навіть виступав в попередні роки за команди "Тячева", "Тернова" та інші команди.
 
ФК "Бедевля" - відносно молода команда, але демонструє цікавий, швидкий футбол, в основному молоді гравці до 23 років.
 
ФК "Буштино" і ФК "Руське Поле" команди, які заявили гравців своїх селищ. Відмінність в тому, що ФК "Руське Поле" команда з молодими гравцями до 27 років. У ФК "Буштино" також молоді гравці, хоча є й ветерани футболу, в команді грають батько і син Юрії Пахомови.


Результати ігор І-го туру

ФК "Дубове" - ФК "Ганичі" 3:14 
ДЮСШ - ФК "Бедевля" 1:13
ФК "Р. Поле" - ФК "Грушево" 2:8
ФК "Тарас" - ФК "Буштино" 4:6
ФК "Тячів ЮН" - ФК "Магніт" 2:7 
ФК "13 район" - ФК "Прометей" 3:2 

ІІ-й тур відбудеться 9 січня. Початок о 10.00.

Довідка.

Петро Лакатош - це колишній футболіст, який ще в 16-річному віці виступав за команду ФК "Тячів" (в той час (1996 р.) команда носила назву "Прометей"). В часи несення військової служби (Одеська область) виступав за свою військову частину. З середини 2000 рр. почав грати за ФК "Спатрак" Тячів у чемпіонаті Закарпатської області з футболу. Також виступав на першість Тячівського району за команди ФК "Терново", ФК "Теребля" та інші.

На полі відзначався високою самовіддачею, фізичною підготовкою та був гравцем з хорошою технікою володіння м'ячем і завжди славився сильними бійцівськими якостями. Але, нажаль, у віці 31 рік сталася трагічна аварія, в якій Петро відійшов у вічність.

В останні 3-4 роки на базі Тячівської ЗОШ проводився турнір з міні-футболу. Та в цьому році було вирішено змінити назву турніру і присвятити турнір на честь хорошого футболіста, чудової людини, люблячого батька та чоловіка Петра Лакатоша.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 968 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: