Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » У Великому Березному «Соколу» розправити крила не дали
18:58
У Великому Березному «Соколу» розправити крила не дали
Матч у В.Березному між однойменною командою гостей із кінчешського «Сокіла» вийшов напруженим та насиченим боротьбою на кожній ділянці поля.

Матч у В.Березному між однойменною командою гостей із кінчешського «Сокіла» вийшов напруженим та насиченим боротьбою на кожній ділянці поля.

Почався матч під диктовку господарів, які більше протиставили технічній команді з Ужгородщини бойовитість та велике бажання перемогти за чималої підтримки власних уболівальників. Так і сталося: на 25-й хвилині гри перехоплення м’яча господарями в центрі поля призвело до взяття воріт «Сокіла». Чудовий пас на кут штрафного майданчика влучним ударом завершив Микола Словенський. 1:0 - саме з таким результатом завершилася перша половина матчу.

Кульмінаційним став другий тайм. Господарі дещо збавили оберти, трохи підсіли й відверто заграли на утримання досягнутої мінімальної переваги. Звісно, гості додали в швидкості, дуже активно проходили через фланги атаки «соколів», звідки йшли постійні навісні передачі на високорослого нападника Віктора Жоффчака. Після однієї з таких атак навісна передача завершилася точним ударом в кут великоберезянських воріт – 1:1. Кінчешці не зупинилися на досягнутому, відчули, що можуть дотиснути суперника й повезти додому три залікові бали. Вони на повну змусили відпрацьовувати в обороні підопічних Шевченка, почастішали удари з середньої й далекої відстані.

У декількох моментах гості були близькі до мети, але в останній момент страж воріт «Березного» все ж ліквідовував загрозу біля своїх володінь. Наприкінці зустрічі пристрасті розгорілися в штрафному майданчику господарів, коли в боротьбі за м’яч гравець «Сокола» опинився на газоні. Гості вимагали пенальті, та рефері Михайло Райда чітко розібрався в ситуації, не призначивши стандарту.

Бойова нічия – такий результат цього двобою.


Арбітри: Михайло Райда, Михайло Лялюк, Роман Сенишин (Іршава)
Делегат – Іван Староста (Іршава)

ФК «Великий Березний» (Великий Березний) – ФК «Сокіл» (Кінчеш) – 1:1

Голи: Словенський М.В. 32 – Жоффчак 61

ФК «Великий Березний» (Великий Березний): Готра, Веселовський, Савка, Словенський М.М., Словенський М.В., Федорка (Біганич 85), Попович (Геник 64), Канюк (Пекар 46), Тацак, Сема, Сабов.
Запасні: Поляк
Тренер: Микола Шеченко

ФК «Сокіл» (Кінчеш): Фанта, Якимець, Лобанов, Долгош (к), Мицак, Ладомиряк, Жоффчак, Кривка, Марусич (Жидик 46, Солодовник 75), Лучин, Турега.
Запасні: Грицькевич, Глива, Баб’як, Корпош, Товт, Вароді, Бабел.
Тренер: Валерій Гудзан

Попередження: Сема, Федорчук, Поляк – Долгош, Ладомиряк, Лучин.

Вилучення: не було
Роман КУХАР

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1016 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: