Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Великому Бичкові розіграли футбольний Кубок Івана Яремчука
13:03
У Великому Бичкові розіграли футбольний Кубок Івана Яремчука
Як повідомляє "Зоря Рахівщини", у ньому взяли участь 9 колективів.

В середині серпня на стадіонах Великого Бичкова вже втретє відбувся футбольний турнір серед дитячих команд на Кубок заслуженого майстра спорту Івана Яремчука.

Як повідомляє "Зоря Рахівщини", у ньому взяли участь 9 колективів, зокрема, з Дніпропетровська, Одеси, Коломиї, м. Винники (Львівська область), Ужгородського району, с. Біла Церква та Великого Бичкова. Змагання проводилися з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу, зміцнення здоров’я підростаючого покоління, залучення його до регулярних занять, виявлення здібних, популяризації наймасовішого виду спорту на Рахівщині.

А розпочався турнір з урочистостей, під час яких до учасників та гостей звернулися селищний голова Одарка Зеленко та знаний на теренах країни і за її межами майстер шкіряного м’яча Іван Яремчук. Відтак капітани команд підняли Державний Прапор України.

Учасники змагань спочатку виборювали місця у двох підгрупах, показавши змістовний, технічний футбол, волю до перемоги. Кожний колектив був по своєму оригінальним, мав відмінний від інших ігровий стиль. Особливо сподобались уболівальникам юні дарування з футбольної школи Мирона Маркевича з м. Винники.

У грі за третє місце юні футболісти з Дніпропетровська виявилися сильнішими за однолітків з Ужгородського району. Окрасою турніру стала фінальна гра між юніорами Коломиї та Великого Бичкова. З рахунком 3:1 перемогу святкували господарі турніру. Переможців та кращих гравців нагороджували заслужені майстри спорту Іван Яремчук та Василь Рац. Після заключного слова селищного голови учасники змагань та вболівальники виконали Державний Гімн України.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 772 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: