Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Виноградові грали у міні-футбол
11:54
У Виноградові грали у міні-футбол
Турнір цей проводиться щорічно впродовж декількох років і з кожним роком набирає популярності.

Минулого тижня у Виноградові на спортивному майданчику Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 8 був проведений турнір з міні-футболу імені блаженного священномученика Теодора Ромжі між юнаками греко-католицьких парафій Виноградівського району.

Турнір цей проводиться щорічно впродовж декількох років і з кожним роком набирає популярності і підтвердження цьому, що на змагання зібралося 11 команд з Виноградова, Текова, Олешника, Королево-парафія, Горбки, Веряця, Підвиноградів, В.Копаня, М.Копаня, Королево-монастир та Фанчикова.

На запрошення отця Мирослава Сипко також долучилося до організації та проведення турніру Виноградівське районне представництво Національного олімпійського комітету України (голова – Боршош І.І.).

Учасників змагань наставники благословили молитвою. Згідно регламенту змагань, команди-учасники були розбиті на дві підгрупи, а ігри проходили по кубковій системі. Отже, у фіналі зустрілися команди Текова та Великої Копані. На цей раз перемогу та І місце святкували юні футболісти Текова, другою стала команда Великої Копані, третє місце виборола команда Королева-парафії.

Всі учасники змагань отримали олімпійські сертифікати, переможці та призери – олімпійську літературу. Також були визначені кращі гравці турніру, які отримали олімпійські щоденники від Закарпатського відділення НОК України:

кращим воротарем визнано Поповича Сергія – В.Копаня
кращим захисником визнано Уйфолуші Йосипа – Теково
кращим нападаючим визнано Свереняка Сергія – Королево-парафія

Також хочеться відмітити якісне суддівство змагань, яке обслуговували вчитель фізкультури Виноградівської ЗОШ № 8 Бігун Василь та вчитель фізкультури Великокопанської ЗОШ та тренер ДЮСШ Неймет Ігор.

Турнір пройшов на славу, всі учасники змагань залишилися задоволеними і чим не приклад для наслідування!

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 814 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: