Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Виноградові пройшов Кубок Василя Раца
20:38
У Виноградові пройшов Кубок Василя Раца
12 квітня в с.Фанчиково на батьківщині нашого земляка проводився традиційний турнір з міні-футболу.

У Виноградові пройшов Кубок Василя Раца 12 квітня в с.Фанчиково на батьківщині нашого земляка, видатного футболіста Василя Карловича Раца, заслуженого майстра спорту, багаторазового чемпіона СРСР, віце-чемпіона Європи, колишнього гравця "Динамо" Київ та вихованця Виноградівської ДЮСШ, проводився традиційний щорічний відкритий турнір з міні-футболу серед юнаків 2004 р.н. та молодших "Кубок Василя Раца". 

Ці змагання проводилися за підтримки Управління освіти молоді та спорту Виноградівської РДА, районної Федерації футболу, Виноградівським районним представництвом НОК України, Виноградівської ДЮСШ, Фанчиківською ЗОШ та Фанчиківською сільською радою. 

У змаганнях взяло участь 5 команд Виноградівського району: Виноградів, В.Ком'яти, Фанчиково, Тросник та Широке. Згідно регламенту команди проводили ігри за коловою системою. Змагання виявилися дуже цікавими та інтригуючими, адже тільки в останньому колі за підсумками змагань визначили переможця та призерів. 

Отже, за результатами змагань турнірна таблиця набула такого вигляду: команда Виноградова - 1 місце, В.Ком'яти - 2 місце, Тросник - 3 місце, Фанчиково - 4 місце, Широке - 5 місце. 

Команда переможець отримала кубок, золоті медалі та грамоти. Призери ж отримали медалі, грамоти та м’ячі. Також у трьох номінаціях кращим бомбардиром став Баник Ярослав - Виноградів, кращим воротарем - Вашкеба Владислав (Тросник), а кращим гравцем був визнаний Головнич Сергій - В.Ком'яти. Також гарно проявили себе гравці своїх команд Бобіта Владислав, Краснай Дмитро, Керечан Михайло, Бочкої Ігорь, Копча Мартин, Левко Павло. 

Капітани команд отримали олімпійські щоденники, і кращі гравці своїх команд - олімпійські значки. 
Завдяки хорошій технічній підготовці старшим тренером Білаком І.І. були відібрані декілька перспективних спортсменів в збірну команду ДЮСШ, для участі в чемпіонатах області. 

Особливо хочеться подякувати Василю Карловичу Рацу за надання нагородної атрибутики, голові сільської ради Фанчикова - Маряну Юрію та директору Фанчиківської ЗОШ - Леврінцю Валерію за допомогу в організації та проведення змагань, - повідомляє Виноградівська ДЮСШ.

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1096 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 gepatitu-c.net  
0
Государственная программа лечения гепатитов


http://gepatitu-c.net/page/gosudarstvennaya-programma-lecheniya-gepatitov/

.

1 taxi-vovrema.info  
0
такси в аэропорт домодедово из люберец

http://taxi-vovrema.info/page/taksi-v-aeroport-domodedovo-iz-lyuberets/
.

الاسم *:
Email *:
كود *: