Головна » Усі публікації » на Закарпатті » У Виноградові розпочався турнір на призи кубка Розенталя
10:56
У Виноградові розпочався турнір на призи кубка Розенталя
Минулорічний володар кубка «Піонер» з рахунком 3:5 поступився новачку «Юніору».

28 червня у Виноградові стартував кубок з міні-футболу на приз почесного громадянина міста Германа Розенталя. Перша ж гра цього популярного турніру принесла сенсацію – минулорічний володар кубка «Піонер» з рахунком 3:5 поступився новачку «Юніору».

Поєдинок видався навдивовижу захопливим, багатим на цікаві комбінації і гольові моменти. Як не старалися досвідчені «піонери», а це здебільшого колишні гравці «Севлюша», вони не змогли встояти перед молодечим поривом суперника. Невтомні «юніори» швидко бігали від своїх до чужих воріт, точно віддавали паси, а головне – влучно били по воротам, за що й отримали заслужену перемогу.

Тут варто зазначити, що до складу «Юніора» на чолі з капітаном Євгеном Товтом увійшли колишні гравці молодіжки «Севлюша», які з тих чи інших причин не потрапили до основи головної виноградівської команди.

У інших поєдинках JJ-клуб вщент розгромив малокопанську «Тису», результат цього матчу 17:1. «Винград» познущався з «Легіона» — 9:0, А «Енергія» легко здолала «Геліос» з рахунком 9:3.

Наступної суботи зіграють такі пари:

«Винград» — «Локомотив»
«Енергія» — «Аматор»
JJ- клуб – «Легіон»
«Піонер» — «Геліос»

На відкритті свого четвертого за рахунком іменного турніру спортивної звитяги командам-учасницям побажав Герман Розенталь. В урочистому відкритті змагань також взяли заступник міського голови Василь Ціцей, депутат міської ради Іван Матрунич та директор спільного українсько-німецького підприємства «Сандерс-Виноградів» Юхим Розенталь.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 752 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: