Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Виноградові завершилась першість міста з міні-футболу
11:41
У Виноградові завершилась першість міста з міні-футболу
27 червня на спортмайданчику Виноградівської ЗОШ №8 пройшли фінальні ігри відкритої міської першості з міні-футболу.

27 червня на спортмайданчику Виноградівської ЗОШ №8 пройшли фінальні ігри відкритої міської першості з міні-футболу.

У поєдинку за третє місце чемпіонату королівський «Локомотив» з рахунком 2 : 1 переграв місцеву «Тису».

Інший поєдинок між «Сатурном» і «Аматором» був цікавий зливою голів в одні й другі ворота. Їх було забито рекордну кількість – аж 17!

А от «Винград» у запеклому двобої зумів здолати одного з фаворитів турніру і вже срібного призера – «Піонера». Для обох команд результат гри не впливав на їхнє місце в турнірній таблиці. Але ж справа принципу! Тому мінімальна перевага з рахунком 3:2 над гоноровитими «піонерами» була своєрідною сатисфакцією для підопічних Олександра Товта за їхнє четверте місце в першості.

А щодо чемпіона, то він визначився ще в шостому турі під час очної зустрічі «JJ» з «Піонером». Саме тоді команда двох Йосипів завоювала право на золоті медалі.

"Під час цьогорічної першості значно зросла конкуренція між її учасниками, - каже голова Виноградіської федерації з міні-футболу Олег Більда. - Про зрослий рівень суперництва на футбольному майданчику свідчить той факт, що за бронзові нагороди турніру зараз претендували одразу чотири команди. А традиційні лідери – команди «JJ», «Винград» і «Піонер» уже не почуваються такими впевненими. Їм на п’ятки наступають «Тиса», «Енергія» та королівський «Локомотив»."

Щойно завершена міська першість – це лише перший етап міні-футбольних ігор у Виноградові. Вже зібрано заявки 12 команд, які виявили бажання позмагатися за приз почесного громадянина міста Германа Розенталя. Новий турнір планують розпочати наступної суботи.


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 666 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: