Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » У Виноградові змагаються за кубок Розенталя
21:20
У Виноградові змагаються за кубок Розенталя
16 команд з міста і району розпочали змагання з міні-футболу за кубок почесного громадянина Виноградова і футбольного мецената.

16 команд з міста і району розпочали змагання з міні-футболу за кубок почесного громадянина Виноградова і футбольного мецената.

"Це більше, ніж у прем’єр-лізі",- жартували учасники відкриття турніру, що відбулося вчора на спортивному майданчику міської ЗОШ №8.

В організаторів заходу на це є свої пояснення.

"Звичний формат проведення змагань вже дещо приївся,- розповів Голосу Карпат голова місцевої федерації міні-футболу Олег Більда.- Тому ми вирішили змінити його. Замість акценту на аматорство зараз дозволили грати усім, хто має прописку Виноградова чи інших населених пунктів району. Зате команди змагаються за кубковим принципом – на виліт".

Усе це додає динамічності й непередбачуваності іграм, що не може не подобатися гравцям і уболівальникам.

Зазначимо, турнір проходить у період літнього міжсезоння. Тому серед його учасників з’явилися й клуби з районного , обласного чемпіонатів, зокрема, ФК «Севлюш» та «Велика Копаня» - провідні команди вищої і першої ліги краю. Ці колективи, а також «JJ-1», «Піонер», команди Королева, Боржавського та інші у напружених поєдинках зуміли домогтися позитивних результатів у перший день змагань і вибороли путівки до наступного туру.

Солідний і призовий фонд турніру – близько 20 тисяч гривень. Ці кошти, вирішили організатори, підуть на підтримку дитячого футболу. Зокрема, за них реставрують штучне покриття поля на спортмайданчику, яке вже добряче попсувалося через часті тренування та ігри ньому .

Таку ідею схвально сприйняв і Герман Розенталь. Разом із синами Юхимом та Ігорем він дав старт уже п’ятому за рахунком своєму іменному кубку.

Результати змагань першого туру:

"JJ-2" – "Боржавське" 3:4
"Піонер" – "Фанчиково" 7:4
"Чорна гора" (Королево) – "Нове Село" 13:5
"Сатурн" – "JJ - 1" 2:11
"Тиса" – "Севлюш-2" (Юнаки) 7:2
"Севлюш" – "Винград" 6:3
"Легіон" - "Локомотив" (Королево) 0:5
"В.Копаня" – "Енергія" 8:3

Більше фото за посиланням.

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1047 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: