Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "УФК-Карпати" Львів вибивають СДЮСШОР Ужгород із "Зимового Кубку ДЮФЛУ-2016"
18:30
"УФК-Карпати" Львів вибивають СДЮСШОР Ужгород із "Зимового Кубку ДЮФЛУ-2016"
Минулих вихідних відбулися стикові матчі «Зимового Кубку ДЮФЛУ-2016».

У суботу, 13 лютого, на штучному газоні Академії футболу «УФК-«Карпати» футболісти ужгородського СДЮСШОР 2000 року народження у плей-офф зійшлися з однолітками з львівських "УФК-Карпат". 

Господарі практично всю гру контролювали хід зустрічі і лише в середині другого тайму провели єдиний гол у зустрічі. На 55-ій хвилині півзахисник "зелених левів" Володимир Рудюк змістився з правого флангу в центр і ударом із-за меж штрафного майданчика пробив нашого кіпера. 

На воротах "УФК-Карпати" весь матч відстояв екс-голкіпер ужгородців Михайло Готра, який всього два місяці тому перейшов до складу львівян. 

СДЮСШОР виступав у наступному складі: 

Іштван Костю - Іван Ільчук, Іван Костак, Василь Кормош, Едуард Ростока (к) - Назар Зінчук, Петро Луців, Василь Луців - Тиберій Габовда, Назар Пригара, Михайло Русин. 

Враженнями від гри, з сайтом Лобда, поділився півзахисник СДЮСШОР Ужгород Назар Зінчук: 

"Перші п'ятнадцять хвилин ми грали другим номером, просто оборонялися. Основним завданням було - не пропустити швидкий гол і десь на контратаках використати свій шанс. У нас були моменти у першому таймі, але ми не реалізували свої нагоди. А в останні хвилини першого тайму знову сіли в захист. 

У другому таймі моментів як таких уже і не було, лише при рахунку 0:1 ми створили напівмомент і все. 

Вцілому, враження від гри тільки позитивні, адже зараз у нас підготовчий період і матчі з такими суперниками підуть нам тільки на користь, щоб у другому колі чемпіонату ДЮФЛ України виправити наше становище в таблиці. Був би не проти зіграти ще декілька матчів з таким суперником."
Тарас Галушка

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1086 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: