Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Угорська футбольна Академія ім. Йожефа Божіка співпрацюватиме з ДЮФК "Берегвідейк"
16:58
Угорська футбольна Академія ім. Йожефа Божіка співпрацюватиме з ДЮФК "Берегвідейк"
Представники Академії Божік та дитячого юнацького футбольного клубу «Берегвідейк» підписали двосторонню угоду.

Угорська футбольна Академія ім. Йожефа Божіка співпрацюватиме з ДЮФК Для берегівських юнаків  це є чудова нагода для розвитку своїх здібностей. В майбутньому обдаровані діти з Берегова матимуть змогу навчатись в академії в Ніредьгазі. Академія Божіка  й раніше підтримувала стосунки з Берегівським футболом, наразі  вони підписали угоду про співпрацю.Фахівці в майбутньому разом обиратимуть тих юнаків, які матимуть змогу продовжити свою спортивну кар’єру  в Ніредьгазкій академії.

Підписання цієї угоди є великою подією, адже на Закарпатті проживає багато талановитих дітей.Як показує досвід, юнаки, приїхавші до Угорщини навчатись мають більшу мотивацію ніж їх угорські однолітки. – зазначив Фецко Томаш, керівник Футбольної академії ім. Йожефа Божіка.

Багато футболістів з Берегова продовжили свою спортивну кар’єру в Угорщині.На думку керівника дитячого юнацького футбольного клубу «Берегвідейк» наші юні спортсмени  отримують добрі основи та навики гри і мають силову перевагу над угорськими гравцями.

Наші гравці сильніші фізично, але угорські футболісти кращі з технічної точки зору, мають кращі умови для тренувань.Обидві сторони отримають вигоду з цієї співпраці, адже в майбутьньому найкращі спортсмени мають можливість продовжити грати не тільки в Києві, а і в Ніредьгазі – заявив Панулін Василь, керівник дитячого юнацького футбольного клубу «Берегвідейк».

Тренери клубу матимуть змогу, також, підвищувати свою кваліфікацію. В ближайших тижнях Академія Божіка готова прийняти до себе з Берегова юних гравців вікон 15 років, адже за літо багато футболістів закінчилисвоє навчання в академіїі і тепер є потреба в нових вихованцях.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 906 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: