Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Угорські та берегівські депутати зіграли у футбол (ФОТО)
22:41
Угорські та берегівські депутати зіграли у футбол (ФОТО)
У суботу відбувся міжнародний товариський матч між депутатами міської та районної рад Берегівщини та збірною депутатів парламенту Угорщини.

Угорські та берегівські депутати зіграли у футбол (ФОТО) На гру, зокрема, завітали Йожеф Сейлер, колишній голкіпер Ференцвароша, Шандор Варга, агент ФІФА, а також організатор матчу 1990 р. між футбольними клубами «Глобус» (Берегово) та «Ференцварош» Золтан Модьор. Тож, саме у 25-річний ювілей легендарної зустрічі було вирішено організувати у нашому місті футбольний поєдинок.

«Під час відкриття матчу я висловив сподівання, що такі ігри будуть систематичними і нас запросять зіграти на «Групама Арені» у Ференцвароші. Сама гра проходила у дуже дружній атмосфері, тож у підсумку переможця виявлено не було. Незважаючи на нічию, глядачам було на що подивитися, адже вони побачили аж 8 яскравих  голів, а загальний результат – 4:4. Після закінчення поєдинку усі учасники гри та гості мали змогу подивитися унікальне відео про матч  1990 р. у Берегові», —  повідомляється на сторінці міського голови Золтана Бабяка у мережі Фейсбук. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 691 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: