Головна » Усі публікації » у світі » Україна U-17 програє два поєдинки в групі і їде додому
20:52
Україна U-17 програє два поєдинки в групі і їде додому
Юнацька збірна України, поступившись команді Боснії та Герцеговини і завершила свої виступи на континентальному форумі.

Україна U-17 програє два поєдинки в групі і їде додому 8 травня збірна України U-17 провела свій другий матч групового етапу на юнацькому чемпіонаті Європи у Азербайджані. Зустріч проти юнаків з Австрії завершилася з рахунком 0:2. 

Збірна Австрії жваво розпочала двобій проти українців та вже на початку гри змусила їх кілька разів помилитися і вже на 7-й хвилині Шмід відкрив рахунок. Наша команда намагалася одразу відігратися, однак австрійці вдало захищилися, після чого також активно атакували ворота України. На 18-й хвилині небезпечно пробивав Сіттсем, але його удар відбив Лунін. А ось на 21-й хвилині після розіграшу кутового з подачі Шміда українцям забив Мюллер. 

До кінця першої половини наші хлопці мали кілька можливостей вразити ворота суперника. Після удару Булеци Озегович зробив сейв, а після пострілу Кащука австрійців врятувала штанга воріт. Вже у доданий до першого тайму арбітром час гарну нагоду зменшити розрив у рахунку змарнував Кулаков. 

Другу половину гри команди проводили на зустрічних курсах, намагаючись швидко розвивати свої атаки. Ще до перерви тренер юнацької збірної України Олександр Петраков почав серію замін, які мали підсилити гру у нападі. Проте кілька спроб Козиренка, Кащука та Мусолітіна відродити надію на позитивний результат були невдалими: їх удари або йшли повз ворота, або голкіпер Австрії відбивав удари українців. 

Гра завершилася перемогою Австрії.

Євро-2016. Фінальна частина 

Україна U-17 – Австрія U-17 – 0:2 

Голи: Шмід (7), В. Мюллер (21) 

Україна: Лунін – Бондар, Попов, Миколенко, Чех, Кулаков (Козиренко, 58), Кащук, Хахльов (Мусолітін, 51), Булеца, Сич, Янаков (Деда, 34) 

Австрія: Озеговіч - Бургшталлер, Мейсл, В. Мюллер, Сіттсем (Маттіс, 73), Баумгартнер (Фітц, 56), Шмід, Малічек, Маресіч, Вагнес, Аразе (Мейстер, 69) 

Попередження: Чех (10), В. Мюллер (34), Миколенко (55), Мейстер (70), Сич (72), Вагнес (78), Мейсл (80), Бургшталлер (80)
























Перед заключним туром групового етапу ситуація у квартеті В склалася таким чином, що «синьо-жовтим» для виходу у плей-фф потрібно було обігрувати збірну Боснії та Герцеговини з різницею не менше ніж у три м’ячі та сподіватися на перемогу Австрії над Німеччиною. Проте, жодна з цих умов виконана не була: Україна поступилася, а Німеччина виявилася сильнішою за команду Австрії. 

Вирішальними у заключному для підопічних Олександра Петракова матчі на Євро-2016 стали останні хвилини першого тайму, а героєм поєдинку для збірної Боснії та Герцеговини - Беньямін Хаджич, який протягом трьох хвилин оформив дубль, що приніс, як виявилося згодом, його команді першу та єдину перемогу на цьому турнірі. 

По перерві українці, намагаючись переломити хід зустрічі, пішли вперед і навіть забили гол: на 69-й хвилині відзначився Кулаков. Але під завісу зустрічі суперникам «синьо-жовтих», які використовували «тактику фолу», вдалося не лише збити атакувальний порив українців, а й втримати перевагу у рахунку. 

Тож з групи В до наступного раунду турніру виходять збірні Австрії та Німеччини, а команди України та Боснії і Герцеговини залишають Азербайджан.  

Євро-2016. Фінальна частина 

Боснія та Герцеговина U-17 - Україна U-17 – 2:1 

Голи: Хаджич(38, 40+1), Кулаков (69)

Україна: Лунін – Бондар, Попов, Миколенко, Чех, Кулаков, Кащук, Булеца, Мусолітін, Сухар (Сич, 41) Козиренко (Янаков, 41) 

Боснія та Герцеговина: Дуймович, Челікович, Велич, Мірич, Ресич, Ковач, Дадич, Смаїч (Шабанаджович, 73) Владич (Н.Хаджич, 54) Вулетич, Б.Хаджич 
Категорія: у світі | Переглядів: 956 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: