Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Українська жіноча молодіжка проведе збір на Закарпатті
22:41
Українська жіноча молодіжка проведе збір на Закарпатті
Дівчата прибудуть до нашого краю 7 серпня, щоб провести тренувальний збір у ході підготовки до кваліфікаційного етапу чемпіонату Європи-2016

Дівчата прибудуть до нашого краю у п’ятницю, 7 серпня, щоб провести навчально-тренувальний збір у ході підготовки до кваліфікаційного етапу чемпіонату Європи-2016.

Зазначимо, що поточний НТЗ – перший етап підготовки команди до кваліфікаційного етапу ЧЄ-2016, який відбудеться з 15 по 20 вересня в Австрії. Нагадаємо, що наші дівчата потрапили до групи 11, де суперниками будуть команди Австрії, Албанії та Шотландії.

"У рамках цього збору заплановано два контрольних поєдинки проти молодіжної збірної Угорщини,- каже в.о. головного тренера команди Наталія Зінченко.- Матчі відбудуться 11 та 13 серпня. Орієнтовно в Мукачеві або Берегові."

Найбільше гравців до розташування "синьо-жовтих” делегував харківський "Житлобуд – 2” - відразу сім футболісток. На одного гравця менше має представництво у збірній костопільський клуб "Родина-Ліцей.”

Члени нашої "молодіжки” проживатимуть в берегівському готельному комплексі "Гелікон”, що в с.Яноші поблизу райцентра. Тут же зупиняться їх угорські суперниці. Номери попередньо вже заброньовані.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 695 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: