Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Упевнено виграли другий тайм у Довгому (ФОТО)
15:24
Упевнено виграли другий тайм у Довгому (ФОТО)
Про два різні тайми перенесеного матчу юнацької ліги дізнавайтесь далі.

Упевнено виграли другий тайм у Довгому (ФОТО)
У команді з Довгого в останні роки поступово відбулось оновлення складу з переходом окремих гравців у дорослий футбол районного чемпіонату або й під основу дорослої «Боржави». Кістяк уже складають ті, що раніше бороздили поля різних ДЮФЛ, тому очікувати гучного результату вже сьогодні їх фанам не завжди доводиться.
 
Початок першого тайму хоча й пройшов на зустрічних курсах, та був без особливих загострень. Гості стоврювали певну небезпеку зі стандартів, особливо з кутових. А господарі намагались прориватись вперед лівим флангом через досвідченого Ференці.
 
Більш активною була середина тайму, коли активізувались обидва колективи й обмінялись хорошими нагодами. Так на 15-й хвилині після подачі зі штрафного від «Карпат» майже з центра поля у карній зоні опонентів виникла справжня пожежа, яку господарям з потугами таки вдалось ліквідувати. Через три хвилини Батьо виконав діагональ із правого флангу метрів із тридцяти п’яти на протилежну стійку воріт, де Ференці на якусь мить не встиг, щоб замкнути цю передачу пострілом із близької відстані.
 
Кінець тайму краще вдався гостям. На 24-й хвилині невпевненими діями довжанців у своїй карній зоні майже скористався Пташник, який намагався пробити з лету метрів із одинадцяти, та не влучив як слід по м’ячу і той хоча й полетів у рамку воріт, та не так сильно, як прагнув сам Юрій. Тож Вакаров зреагував на цей удар. Через шість хвилин «Карпати» створили найгостріший момент тайму серед обох колективів. Присакар промчав лівим флангом і подав на одинадцять метрів, де Рошташ ударом головою цілив у лівий кут. Вакаров не міг зреагувати на цю ситуацію, та м’яч, після пострілу від Миколи, трохи оминув браму з зовнішнього боку воріт.
 
Другий тайм був, м’яко кажучи, щедрішим на голи. Уже на 42-й хвилині Присакар небезпечним ударом головою над поперечиною замкнув простріл із правого флангу. Та вже після наступної контратаки по центру Юрій таки зміг досягти свого, коли ударом метрів із десяти реалізував вихід віч-на-віч із воротарем – 0:1. Господарі намагались йти вперед через фланги, особливо по правому краю, та суперники діяли досить надійно, вичікуючи на контратаки в «глибокому тилу» й дочекались свого шансу вже під завісу матчу.
Спочатку спрацювала ще одна контратака по центру, на завершенні якої Рошташ вибіг на воротаря й метрів із дванадцяти влучив у правий кут повз руки воротаря, який у падінні намагався дістати цей м’яч – 0:2.
 
Після цього Маркульчак наважився на навісний удар метрів із сорока. Керечанин, який за мить до цього став у рамку, нічого не міг зробити, та Михайла від голу врятувала поперечина, від якої м’яч відлетів до лівої стійки. На добивання першим підбіг Пташник і метрів із чотирьох вколотив круглого в ближній кут і підсумував розгром «Боржави» – 0:3.
 
Перемога дозволила рахівцям випередити однолітків із «Поляни», та спочивати на лаврах четверговим тріумфаторам не доводиться, бо вже у неділю треба безумовно продовжувати переможну серію у протистоянні з однолітками з «Середнього», а далі на них очікує важкий виїзд у Вільхівці, де виграти буде важче.
 
А от юнакам «Боржави» буде до снаги реабілітуватись хіба через два тижні в домашньому протистоянні з однолітками з «Поляни», бо в Минаї, Іршаві їм буде сутужно й дуже непросто доведеться навіть уникати розгрому, а не те, що чіплятись за залікові бали. Та як воно буде насправді, ми довідаємось уже за наслідками цих безумовно цікавих протистоянь.
 
 
Арбітр – Ілля Вовчанський
Асистенти – Михайло Митровський та Валерій Шкура
Делегат ФФЗ – Василь Попович
 
21 вересня, с. Довге, стадіон «Боржава», хмарно з проясненнями, 70 глядачів
 
«Боржава» U 17 Довге – «Карпати» U 17 Рахів – 0:3 (0:0)
 
Голи: Прискар, 46, Рошташ, 67, Пташник, 70.
 
«Боржава» U 17: Віталій Вакаров (Михайло Керечанин, 70), Іван Капустей, Петро Повх, Владислав Рот, Михайло Батьо, Ярослав Бісьмак (Юрій Сас, 57), Олег Цимбал, Ярослав Ференці, Олександр Рішко (Михайло Сможаник, 45), Владислав Олегаш, Василь Квак.
Запасні: Михайло Райда, Віктор Трикур.
тренер – Василь Фірка.
 
«Карпати» U 17: Михайло Якоміщак, Петро Бойчук, Іван Попадич, Василь Сас, Олександр Маркульчак, Мирослав Кошук, Юрій Шемота, Юрій Пташник, Олександр Ластовичак, Микола Рошташ (Павло Боднарюк, 70), Юрій Присакар (Петро Савляк, 50).
Запасні: Іван Зварич.
тренер – Юрій Микуличинський.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1026 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: