Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » УРДЮСШ-ДЮШФ "Зінедін" отримали нагороди ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО)
14:39
УРДЮСШ-ДЮШФ "Зінедін" отримали нагороди ДЮФЛ Закарпаття (ФОТО)
У вівторок, 25 червня, у залі спорткомплексу «Зінедін» відбулось урочисте нагородження команд ДЮШФ Зінедін.

УРДЮСШ-ДЮШФ
У вівторок, 25 червня, у залі спорткомплексу «Зінедін» відбулось урочисте нагородження команд ДЮШФ Зінедін, які стали призерами змагань на обласному та всеукраїнському рівні.
 
Привітати та нагородити юних спортсменів Ужгородщини прийшли голова Федерації футболу Ужгородського району Іван Ковач та його заступник Василь Хмельницький, голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак, депутат обласної ради від Ужгородщини Мирон Помпель, голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур, голова дитячо-юнацького комітету ФФЗ Олександр Чегіль, голова ДЮСШ Ужгородського району Дмитро Смагін та його заступник Віктор Пребуш.
 
Як зазначив президент ДЮФШ Зінедін Олександр Роман, велика заслуга у досягненні цих результатів та змозі брати участь у всеукраїнських змаганнях саме цих людей, які і вручили призи футболістам.
 
Розпочали нагородження з наймолодших, а саме команди Зінедін U13, яка під керівництвом Рудольфа Балажинця зайняла друге місце у ДЮФЛ Закарпаття. Тренер та всі гравців отримали дипломи за друге місце, кубок та срібні нагороди. Також було відзначено кращих гравців сезону за позиціями: кращий воротар - Станіслав Чухра, кращий захисник - Максим Крільо, кращий півзахисник - Ярослав Караман та кращий нападник - Назар Попович.
 
Золотими медалями, кубком та м’ячами Василь Качур нагородив команду Зінедін U15 та тренера Михайла Іваницю, які стали переможцями ДЮФЛ Закарпаття у своїй віковій категорії. У Першій лізі ДЮФЛ України вони стали п’ятими. Кращими у номінаціях стали: кращий воротар - Роберт Матей, кращий захисник - Станіслав Терпак, кращий півзахисник - Мілан Бутрик, кращий нападник - Василь Симочко.
 
Відзнаки отримали і найстарші зінедінівці, які стали третіми у Першій лізі ДЮФЛ України і цим самим допомогли зайняти третє загальнокомандне місце, вже на другий рік своєї участі у цих змаганнях. Окремо нагороди отримали: кращий воротар - Віталій Лісняк, кращий захисник - Іван Мастяк, кращий півзахисник - Юрій Дідо та кращий нападник - Іван Повхан.
 
Насамкінець голова районної ради Руслан Чорнак та президент ДЮФШ Зінедін презентували новий комплект футбольної форми та літньої екіпіровки для команд Зінедін, які беруть участь у ДЮФЛ України, на новий сезон.

ФОТОРЕПОРТАЖ з нагородження дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: