Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U17 поступається у рідних стінах (ФОТО)
18:46
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін U17 поступається у рідних стінах (ФОТО)
У рамках п'ятого туру Першої ліги ДЮФЛ України "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін приймав вдома івано-франківський "Ураган".

У перші хвилини матчу команди грали обережно, на полі була рівна гра. Та з часом господарі почали брати ініціативу у свої руки. На 13-ій хвилині Іонін пробив зліва з 17 метрів, але повз дальній кут. Та вже за дві хвилини стався один з вирішальних моментів матчу: Монастирецький в середині поля не встигнувши до м’яча сильно заїхав по ногам суперника, арбітр доволі жорстко відреагував на це, показавши одразу червону картку.
 
І вже через декілька хвилин гості вийшли вперед. Німащук виконав подачу з правого краю, а воротар УРДЮСШ-ДЮШФ не втримавши м’яч у руках закинув у свої ворота. На 26-ій хвилині Зінедін поніс ще одну втрату, коли Іонін отримав травму і був змушений покинути поле. У меншості підопічні Іваниці нічим не поступалися супернику, а часом навіть більше атакували ніж ураганці.
 
На 33-ій хвилині активний лівий півзахисник Григорчук протягнув м’яч своїм краєм до штрафної і намагався пробити та його удар заблокували, м’яч відскочив до Романюка, який ударом з 8 метрів зрівнює рахунок – 1:1.
 
Другу половину зустрічі ужгородці також розпочали активніше. Григорчук знову здійснив швидкісний прохід лівим флангом, вибігав на одного воротаря, але відпустив м’яч і Гнатковський вдало грає на виході. Ще гостріше було коли Григорчук перехопив передачу воротаря суперника і покотив партнеру на пусті ворота, але пас був перехоплений захисниками. У відповідь Іваночко пробивав з штрафного та воротар легко забрав.
 
На 51-ій хвилині Григорчук здійснює стрімкий прорив до воріт та його зупиняють не по правилам перед самою карною зоною. Удар з 17 метрів зі штрафного у Лакатоша відверто не вийшов, значно вище. На 59-ій хвилині господарі погано розіграли стандарт і отримали контратаку на свої ворота, на завершенні якої Сігетій підкотився ззаду під Русина, хоча і дотягнувся до м’яча та арбітр вказує на одинадцять метрів. Пенальті впевнено реалізував Роік – 1:2.
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін не полишали надій відігратися і швидко будували свої атаки. На 79-ій хвилині Сігетій подав стандарт, Лакатош пробив головою, але не точно. У наступній атаці нападник гостей Кийлюк виходив сам на сам та Марушинець вийшов переможцем із цієї дуелі. В останній атаці зінедінівці не реалізували стовідсоткову нагоду, коли Лакатош з лівого краю штрафної віддав у центр на Пекаря та Євген з 7 метрів пробив мимо.
 
Ужгородці сьогодні заслуговували набрати очки, адже навіть у меншості місцями виглядали краще івано-франківців.
 
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н - "Ураган" Івано-Франківськ 1:2
 
Голи: Кашуба, 22 (автогол), Романюк, 33 – Роік, 60 (пен.)
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Іван Кашуба (Іван Марушинець, 41), Себастьян Феєр, Олександр Монастирецький, Богдан Бондарюк, Владислав Іонін, Норберт Сігетій, Євген Григорчук, Юрій Мірошниченко, Ростислав Лакатош, Владислав Романюк, Олександр Зубов.
На заміну виходили: Микола Долгош, Андрій Попадинець, Олександр Комар, Олександр Пастеляк, Євген Пекарь, Артем Іванчик.
Тренер – Михайло Іваниця, Валерій Угрин.
 
Ураган: Володимир Гнатковський, Олександр Німащук, Назар Клюба, Роман Бойко, Роман Роік, Віктор Русин, Андрій Туржанський, Андрій Клюба, Дмитро Титов, Андрій Шумило, Леонід Кийлюк.
Запасні: Владислав Балан, Олександр Пригода, Микола Симанишин, Андрій Іваночко, Анатолій Мехін.
 
Вилучення: Монастирецький, 19.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 801 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: