Головна » Усі публікації » на Закарпатті » УТЕІ КНТЕУ перемагає в турнірі пам’яті воїнів АТО
16:45
УТЕІ КНТЕУ перемагає в турнірі пам’яті воїнів АТО
Турнір із міні-футболу пам’яті воїнів АТО відбувся у суботу, 5 листопада, на штучному майданчику спорткомплексу “Юність”.

УТЕІ КНТЕУ перемагає в турнірі пам’яті воїнів АТО Турнір із міні-футболу пам’яті воїнів АТО відбувся у суботу, 5 листопада, на штучному майданчику спорткомплексу “Юність” за сприяння управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради спільно з Ужгородським міським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”. 

У турнірі взяли участь 6 команд, які за коловою системою “кожний з кожним” визначали переможця. 

Спочатку на майданчик вийшли юнацькі команди 2005-2006 р.н. мікрорайону Лавріщева та 8-Березня. Останні здобули перемогу з рахунком 3:1. 

Серед дорослих команд, де взяли участь команди «Легіон», КНТЕУ УТЕІ, вулиць Лавріщева та Одеської, впевнену перемогу здобули студенти Ужгородського торговельно-економічного інституту. Срібні нагороди завоювали “одесити”, бронза – у команди «Легіон». 

Урочисту церемонію нагородження команд провели начальник відділу спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Назар Луків та директор центру “Спорт для всіх” Сергій Шпонтак. Вони нагородили почесними кубками, медалями та грамотами усіх призерів змагань. Були також нагороджені почесними призами кращі в номінаціях: воротар – Микита Скляров, захисник – Сергій Богра, нападник – Сергій Тичак, бомбардир – Андріан Горняк, гравець – Роман Боднар. Окремими призами були нагороджені арбітри Петро Милян та Федір Дувалка.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 953 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: