Головна » Усі публікації » на Закарпатті » УТЕІ КНТЕУ – переможець студентської спартакіади з міні-футболу
08:28
УТЕІ КНТЕУ – переможець студентської спартакіади з міні-футболу
18 квітня у спорткомплексі “Юність” проходили змагання з міні-футболу в залік спартакіади серед учнівської та студентської молоді ПТНЗ та ВУЗів.

УТЕІ КНТЕУ – переможець студентської спартакіади з міні-футболу
Участь у футбольних баталіях прийняло 6 команд: Ужгородський музичний коледж імені Д.Є.Задора (УМКУ), Ужгородський торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету (УТЕК КНТЕУ), Коледж мистецтв імені А.Ерделі Закарпатської академії мистецтв (УКМ ЗАМ), Природничо-гуманітарний коледж державного вищого навчального закладу “Ужгородський національний університет” (ПГК ДВНЗ “УжНУ”), Ужгородський коледж культури і мистецтв (УККМ) та медичний коледж “Монада”.
 
Згідно регламенту змагань команди грали за коловою системою “кожний з кожним”, склавши дві групи по 3 команди. В залежності від зайнятого в групі місця у стикових іграх визначались переможець та призери змагань.
Так, у першій групі виступали команди ПГК ДВНЗ “УжНУ”, УККМ та УКМ ЗАМ. Другу склали – УТЕК КНТЕУ, “Монада” і УМКУ.
 
За підсумками турніру команди розташувались у наступному порядку:
 
1 – УТЕК КНТЕУ;
2 – ПГК ДВНЗ “УжНУ”;
3 – Медичний коледж “Монада”;
4 – УККМ;
5 – УМКУ;
6 – УКМ ЗАМ.
 
Команда-переможець УТЕК КНТЕУ виступала у складі: Грін Олександр, Булеца Ігор, Бізяєв Євген, Семків Олександр, Кичера Іван, Басараб Йосип, Кудрич Ярослав, Чунтух Юрій, Дідич Назар, Хорошун Владислав, Іванов Олександр. Готували переможців Віктор Запрутняк (людина-фанат своєї справи) та Василь Головей.
 
На урочистій церемонії нагородження усі призери отримали красені кубки, дипломи, грамоти від управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради (начальниця Ольга Василиндра).
 
Управління у справах КССМ Ужгородської міської ради
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 619 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: