Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" долає спротив "Невицького замку" (ФОТО)
23:23
"Ужгород" долає спротив "Невицького замку" (ФОТО)
Забивши першими невиччани не зуміли здобути очки в цьому матчі.

У команди з Невицького перед матчем виявились проблеми з воротарською позицією, тож у рамку став польовий гравець Арбузов, який вже мав такий досвід у минулому сезоні. І варто відмітити, що досить довго Сергій вберігав свої ворота на замку.
 

Сам поєдинок розпочався з обопільних атак. Спочатку Галик вийшов на хорошу ударну позицію та голкіпер рятує свої ворота. За мить біля інших воріт Галайда у супроводі захисника вийшов на ворота та в останній момент його удар заблокували.
 

На 23-й хвилині підопічні Матьовки швидко розіграли кутовий, Гартман віддав на Волонтира, який з правого краю штрафної завдав потужного удару під ближню стійку, Сидоренко зреагував та відбити не зміг – 1:0.
 

Ужгородці не могли нічого створити біля воріт Арбузова. Тоді як невиччани були близькими до збільшення рахунку. Після закиду у штрафну Ганчак спробував одразу пробити та Сидоренко грає на виході, але Ганчак підбирає м’яч і цілив у ближню дев’ятку, але влучив у сітку із зовнішньої сторони.
 

Лише під кінець тайму Соскида вийшов практично сам на сам та голкіпер оперативно вийшов з воріт і в підкаті вибив м’яч.
 

У перерві Шанта зробив багато замін і гра його підопічних оживилася. Так Мунтарі пробивав з 18 метрів, Арбузов відбив, добивання Ісака прийшлося у голкіпера, Соскида хотів ще додати, але Арбузов встиг накрити м’яч. На 48-й хвилині знову Мунтарі приклався з середньої відстані, воротар парирує.
 

На 52-й хвилині Олександр Міклош пробивав з 10 метрів, його удар заблокували. Але шкіряний відскочив до Соскиди, який вже переправив м’яч у ворота – 1:1.
 

За п’ять хвилин Мунтарі вчергове пробив з 20 метрів, Арбузов відбив перед собою, а Соскида був першим на добиванні – 1:2.
 

На 60-й хвилині ще один постріл ужгородців по дорозі знайшов руку Дурана, і дійшов до Чокнадія у штрафній, де його збив Стойка. Арбітр вказав на позначку. Та удар Соскиди з одинадцяти метрів пройшов мимо рамки.
 

Через декілька хвилин Соскида вийшов на побачення з голкіпером та Арбузов вибив м’яч у підкаті з-під ніг форварда. На 66-й хвилині Соскида вивів Олександра Міклоша один на один з Арбузовим і ужгородець переграв воротаря – 1:3.
 

Цей матч виявився найбільш конкурентним у сьогоднішньому ігровому дні. Невицький замок та Ужгород обмінялись перемогами у обох таймах, та підопічні Шанти забили більше і здобули важливі три пункти.

 

 

Арбітр – Юрій Шимон

Асистенти – Мирослав Горгош, Ілля Вовчанський

Делегат матчу – Матвій Бобаль

 

смт Середнє, глядачів 100

 

ФК «Невицький замок» Невицьке – ФК «Ужгород» 1:3

 

Голи: Волонтир, 23 – Соскида, 52, 57, О. Міклош, 66.

 

Невицьке: Сергій Арбузов, Володимир Ковальчук, Костянтин Костик, Павло Волонтир, Іван Стойка (Олександр Угрин, 70), Олександр Ганчак, Мирослав Данко, Мілан Гартман, Максим Климпуш (Олександр Мицька, 42), Павло Галайда, Крістіан Сегедій.

Тренер – Іван Матьовка.

 

Ужгород: Владислав Сидоренко (Артем Блох, 36), Василь Чекед (Роман Белінський, 36), Денис Чокнадій (Іван Жентичка, 59), Майкл Чукума, Віталій Міклош, Вячеслав Пінковський (Василь Кручаниця, 52), Володимир Дуран, Іван Варваринець (Саіду Мунтарі, 36), Богдан Галик (Бакура Ісак, 26), Руслан Соскида, Павло Тищук (Олександр Міклош, 36).

Запасні: Ерік Гречка.

Тренер – Іван Шанта.

 

Попередження: Чекед.

 

На 60-й хвилині Соскида не реалізував пенальті.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1285 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: