Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгород мінімально переграє Мукачево (ФОТО)
20:33
Ужгород мінімально переграє Мукачево (ФОТО)
Друга гра в першій групі пройшла за зовсім іншим сценарієм ніж попередня.

Друга гра в першій групі пройшла за зовсім іншим сценарієм ніж попередня.

Важке поле внесло свої корективи і виносило на перший план бійцівські якості гравців, так як техніка сьогодні не стала в нагоді.

Гра проходила в розміреному темпі з невеликою перевагою гостей, які були цілком впевнені в позитивному кінцевому результаті. Та реалізувати свої претензії на перемогу червоним давалось досить важко. За весь перший тайм лічені рази футболісти створювали якісь гострі моменти. Бандурович з відмінної передачі Бундаша втік на побачення з голкіпером та використати стовідсоткову нагоду йому не вдалося.

Чергове підсилення мукачівців більш досвідченими гравцями відчутно допомагало розвивати свої атаки. Так Бако з 22 метрів небезпечно пробивав, але голкіпер забирає м’яч. Біля воріт Дядюка високою активністю відзначився Хоменко. Спочатку пробив головю після подачі з флангу, а згодом прорвавшись до воріт з лівого флангу цілив в ближній кут та голкіпер був на місці.

З початком другої половини гри рахунок на табло змінився. На 37 хвилині Юрій Віщак на правому краю штрафної наздогнав м’яч, але Дядюк максимально зблизившись з ужгородцем зіткнувся з ним. Рефері призначає пенальті, який викликав сумнів у більшості вболівальників, оскільки Віщак хоч і був першим на м’ячі та виникає питання: хто в кого врізався. Вирок судді привів у дію Бундаш розвівши голкіпера і м’яч по кутам.

Напруга у матчі зростала. Скунзяк перебуваючи в положенні поза грою, яке лайнсмен проморгав, мав подвоювати рахунок: перекидаючи воротаря він влучив у поперечину. Мотор жовто-чорних Шведюк втік по центру віч на віч з Лютнянським, але пробив слабо прямісінько у голкіпера. Останню нагоду збільшити гольовий актив в цьому матчі мав ветеран Валентин Слюсар, який після подачі Гаврилешка пробивав головою цілячись під ближню штангу, але трішки мимо.

Чергова мінімальна звитяга Ужгорода піднімає їх на перше місце в групі. Мукачівці з великими претензіями до суддівства, втрачають будь-які шанси на вихід в півфінал.


Арбітр – Петро Котубей
Асистенти – Анатолій Гал, Юрій Яцкович
Делегат - Йосип Шитєв

смт Середнє. Глядачів 200

ДЮФК Мукачево – ФК Ужгород 0:1

Голи: Бундаш, 38 (з пен.).

Мукачево: Володимир Дядюк, Віталй Трачук, Руслан Гогерчак, Віктор Гей, Юрій Костак, Олексій Шведюк, Дмитро Рацин, Олександр Бако, Андрій Сироватко, Іван Варваринець, Володимир Варваринець.

Тренер: Сільваші З.Б.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Роберт Смокоровський, Станіслав Котьо, Валенти Слюсар, Віктор Чумак, Юрій Віщак, Ігор Вагін, Мирослав Бундаш, Олександр Ковчар, Іван Бандурович, Олексій Хоменко.

Тренер: Іваниця М.М.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 969 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: