Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" мінімально переграє "Вільхівці"
23:14
"Ужгород" мінімально переграє "Вільхівці"
У завершальному матчі й найпринциповішому протистоянні 16 туру третя команда турнірної таблиці вищої ліги – «Ужгород» приймала четверту – «Вільхівці».

У завершальному матчі й найпринциповішому протистоянні 16 туру третя команда турнірної таблиці вищої ліги крайового чемпіонату – «Ужгород» (28 очок) приймала четверту – «Вільхівці» (22 залікові пункти).

Опісля того, як «Середнє» вдома спіткнулося на «Бужорі», розписавши мирову, підопічні Мирослава Бабяка мають можливість впритул наблизитись до поки другої команди чемпіонату. Та й гравці Юрія Бучка ще не втратили шанси увійти до трійки призерів, тож сьогоднішній матч за 6 очок.

Перед матчем член виконкому ФФЗ Степан Селменський вручив інспектору поєдинку Анатолію Плєханову пам’ятний подарунок та грамоту від усієї футбольної громади краю з нагоди ювілею. У суботу майстру спорту СРСР з легкої атлетики, рекордсмену області із бігу на 1500 метрів виповнилось 70 років. З пройдешнім Вас, Анатолію Михайловичу.

А далі команди узялись за справи футбольні. Підопічні Мирослава Бабяка очікувано розпочали першим номером і за дебютні дві хвилини два удари послідували у бік воріт Гринишина: Предчук та Олень не влучили у рамку.

На 11-й хвилині гості відповіли гостріше – подачу з кутового головою замикав Віктор Жоффак, капітан ужгородців перевів м’яч з-під поперечини на кутовий.

Гра проходила на високих швидкостях. Залишалось загадкою лишень чи на довго. Я натякаю на вік вільхівецьких футболістів. Щоправда, небезпечних епізодів до 30-ої хвилини глядачі не бачили. Саме тоді Антон Предчук гостро прострілив у штрафну зправа, Гринишин відбив перед собою та з другої спроби забрав до рук.

На 34-й хвилині Михайло Дудаш пробив з-за меж карної зони. На висоті Віталій Гринишин, який парирує м’яч на кутовий.

Під завісу першого тайму на дальній удар наважився Андрій Лазар. М’яч просвистів поруч із дальньою стійкою.

А на 45-й подачу з кутового дивом не замкнув Олександр Септа. Перший тайм – 0:0.

У перерві Мирослав Бабяк зробив 5 замін і «Ужгород» заграв у свій футбол. Головне, результативний, як виявилось згодом.

Та перший гольовий епізод створюють усе ж підопічні Юрія Бучка. Василь Габор вийшов на хорошу ударну позицію і з 16-ти метрів відправив м’яч повз ліву стійку.

На 55-й хвилині «Ужгород» відповів ударом Ковача. Проте Іван теж не влучив у ствір воріт.

У наступній атаці «Вільхівців» забивають, щоправда робить це Олександр Септа з положення поза грою.

Підопічні Бабяка притиснули гостей до їх воріт і високо пресингували. Та знову бракувало реалізації під час завершальних ударів.

На 64-й хвилині пробиває Вадим Ференцик. Гринишин забрав м’яч до рук.

Через три хвилини Сергій Машталір вривався в штрафну суперника, та Володимир Попадинець зніс його ціною жовтої картки. Штрафний виконав Іван Ковач, на добиванні Стегура – вище.

Гості відповіли знову гостріше. Славік залишив ворота порожніми і в останній момент м’яч виносить Вадим Селещук. Далі арбітр Сергій Дрибужан вилучає Віктора Жоффчака за другу жовту.

«Ужгород» у більшості ніяк не міг прорвати захисні редути «Вільхівців». Підопічні Юрія Бучка грамотно оборонялись.

На 88-й хвилині Машталір усе ж забиває. Сергій завдав потужний удар на підступах до штрафної. Гринишин вгадав напрям польоту м’яча, та надто сильним був постріл. 1:0.

Наступну гру ужгородці зіграють у неділю, 23 вересня, на ужгородському «Автомобілісті» (початок о 16:00). У рамках 8 туру чемпіонату України серед аматорських команд ФК «Ужгород» приймає ФК «Карпати» (Галич, Івано-Франківська область).


ФК "Ужгород" - ФК "Вільхівці" 1:0

ФК «Ужгород»: Юрій Славік, Іван Ільчук, В’ячеслав Пінковський, Станіслав Чепа (Вадим Селещук, 19), Василь Бонтей (Степан Буксар, 46), Максим Олень (Вадим Ференцик, 46), Антон Предчук (Михайло Стегура, 46), Михайло Дудаш (Володимир Дуран, 57), Андрій Лазар, Микита Гальчак (Сергій Машталір), Владислав Яковлєв (Іван Ковач, 46).

ФК «Вільхівці»: Віталій Гринишин, Володимир Товт, Павло Кривка, Володимир Попадинець, Віктор Жоффчак, Юрій Мандич (Владислав Андрусь, 75), Іван Куцин, Едуард Нергеш, Олександр Септа, Василь Габор, Артур Апіян (Михайло Міговк, 65).
Прес-служба ФК «Ужгород»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 719 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: