Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" на виїзді грає в нічию з "ВПК-Агро"
19:02
"Ужгород" на виїзді грає в нічию з "ВПК-Агро"
Закарпатська команда першою пропустила, однак відігралася і могла вирвати перемогу у поєдинку.

У матчі 20 туру Першої ліги “Ужгород” на виїзді зіграв внічию проти “ВПК-Агро”. 
 

Під час стартової десятихвилинки команди не форсували подій, придивляючись одна до одної. “Ужгородці” намагалися звикнути до досить важкого стану газону на стадіоні “Метеор”.
 

На 8 хвилині поєдинку спробував перевірити пильність голкіпера “ВПК-Агро” Василь Пиняшко. Гравець закарпатської команди пробивав з позиції лівого інсайду, однак Віктор Бабічин зіграв надійно.
 

Господарі відповіли своїм гострим моментом на 19 хвилині. Сергій Наполов увійшов у штрафний майданчик і пробивав у дальній кут — Михайло Готра відбив.
 

А на 27 хвилині “ВПК-Агро” вийшов вперед. Після подачі з кутового у виконанні Дмитра Льопи головою м’яч у ворота перевів Даніель де Жезус.
 

На 31 хвилині закарпатська команда мала шанс вирівняти паритет. Віктор Ряшко звільнився з-під опіки на лівому фланзі і пробивав у дальній кут. Голкіпер з ударом впорався.
 

Ще один небезпечний епізод створили “ужгородці” на 40 хвилині. Сергій Машталір віддав діагональну передачу, Віктор Ряшко пропустив на Василя Пиняшка, а той гостро пробив у ближній кут. Кіпер м’яч зачепив, після чого він відлетів у стійку.
 

Через дві хвилини Василь Пиняшко знову загрожував воротам суперника. Цього разу гравець “Ужгорода” накрутив відразу двох опонентів і пробивав у ближній кут — не точно.
 

У другій половині зустрічі підопічні Богдана Блавацького продовжили насідати на ворота суперника. Зокрема, моменти мали Сергій Машталір та Ілля Корнєв, однак реалізувати їх не вдалося.
 

А на 56 хвилині таки вдалося відновити паритет. Після прострілу Олександра Савошка з кількох метрів м’яч у ворота переправив Микола Гайдучик.
 

На 66 хвилині “ВПК-Агро” провів стрімку контратаку після обрізки “ужгородців”. З близької відстані пробивав Станіслав Куліш, однак Михайло Готра не дозволив супернику знову вийти вперед.
 

Вже через хвилину відповів “Ужгород”: злету небезпечно бив Ілля Корнєв, але Віктор Бабічин витягнув з-під поперечки.
 

На 85 хвилині перемогу закарпатській команді міг принести Василь Пиняшко, якого партнери вивели віч-на-віч з кіпер. Однак переграти стража воріт “ВПК-Агро” з близької відстані не вийшло.
 

У підсумку, нічия 1:1. “Ужгород” завершує 2021 рік з 16-очковим доробком.
 

“ВПК-Агро” — “Ужгород” 1:1
 

Голи: Даніель де Жезус 27 хв, Микола Гайдучик 56 хв
 

“ВПК-Агро”: Віктор Бабічин, Сергій Палюх, Акакі Хубутія, Тимофій Сухар, Євген Шевченко, Сергій Косовський, Даніель де Жезус (Лука Коберідзе 65 хв), Дмитро Льопа (Іван Литвиненко 76 хв), Сергій Наполов (Артем Дудік 59 хв), Іван Будняк, Станіслав Куліш (Олександр Яровенко 73 хв)
 

Головний тренер: Олександр Грицай
 

“Ужгород”: Михайло Готра, Олександр Савошко, Олег Допілка, Дмитро Сартіна, Владислав Чушенко, Олександр Аксьонов (Владислав Шкіндер 62 хв), Віктор Ряшко, Володимир Дуран (Ілля Корнєв 46 хв), Сергій Машталір (Вадим Мердєєв 83 хв), Василь Пиняшко, Микола Гайдучик (Олександр Кобеляш 90+3)
 

В. о. головного тренера: Богдан Блавацький

Прес-служба ФК "Ужгород"


 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 344 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: