Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Ужгород» наніс «Бужорі» нищівну поразку (ФОТО)
21:32
«Ужгород» наніс «Бужорі» нищівну поразку (ФОТО)
20 вересня в обласному центрі на стадіоні «Автомобіліст» «Ужгород» у рамках 16-го туру вищої ліги Закарпаття приймав іршавську «Бужору».

«Ужгород» наніс «Бужорі» нищівну поразку (ФОТО) У цій грі зустрілися команди з протилежними завданнями на сезон: якщо господарі претендують на чемпіонство, то іршавці ведуть боротьбу за «виживання».

Із перших хвилин підопічні Михайла Іваниці помчали вперед і в усіх аспектах перегравали суперника. Гол був справою часу. Так, на 17 хв. черговий раз провалився захист гостей, Іван Жаренко ввірвався в карний майданчик, без проблем переграв кіпера й вивів свою команду вперед. Згодом гольовий момент змарнував Іван Бандурович. На 30 хв. ужгородці подвоїли перевагу: Василь Пиняшко точним пасом вивів І.Жаренка віч-на-віч з Василем Ігнатишиним, і «11-ка» господарів записала на свій рахунок дубль.

На 35 хв. іршавські захисники на пару з воротарем продемонстрували як не потрібно грати в захисті. Такою помилкою вміло скористався І.Жаренко і зробив рахунок 3:0. Під кінець першого тайму господарі могли забити ще двічі, але нападників підвела влучність.

Друга половина гри особливо не відрізнялася від першої. Ужгородці раз за разом загрожували воротам «Бужори» і відразу ж на 48 хв. могли відзначитися вчетверте, але І.Жаренко змарнував супернагоду. За чотири хвилини Іван удало замкнув передачу І.Бандуровича й установив на табло 4:0.

У середині другого тайму гості трохи додали й відвели небезпеку від власних воріт, але, як виявилося згодом, ненадовго. На 74 хв. Мирослав Бундаш вийшов один на один з В.Ігнатишиним та пробивати не став, відпасувавши на Василя Горського. Останній таким «подарунком» скористався сповна – 5:0. Не встигли гості відійти від п’ятого голу, як за хвилину пропустили вшосте: Сергій Лендєл уміло переграв воротаря і поставив крапку в цьому матчі.

«Ужгород» здобуває впевнену домашню перемогу в матчі проти «Бужори» – 6:0 й продовжує боротьбу за медалі найвищого ґатунку.


Ужгород, стадіон «Автомобіліст»
Кількість глядачів: 200.

Арбітри: І.Грубінка, В.Готько, О.Абель
Делегат – Й.Шитєв.

«Ужгород» «Бужора» (Іршава) – 6:0 (3:0)

Голи: Іван Царенко, 17, 30, 35, 52; Василь Горський, 74; Сергій Лендєл, 75.

«Ужгород»: Мирослав Лютнянський (Михайло Костюк, 61), Павло Оржеховський, Віктор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський, Михайло Реплюк (Сергій Кундрик, 55), Микола Гібалюк, Іван Бандурович (Іван Скунзяк, 55), Роберт Гегедош (Сергій Лендєл, 46), Василь Пиняшко, Іван Жаренко (Мирослав Бундаш, 66).
Тренер: Михайло Іваниця.

«Бужора» (Іршава): Василь Ігнатишин, Євген Сорока, Юрій Брич, Василь Качур, Олександр Совтан, Ярослав Горзов (Михайло Брич, 48), Володимир Томич, Василь Симканич, Іван Бровдій, Михайло Бізіля, Юрій Глеба.
Тренер: Михайло Рацин.

Попередження: Сергій Лендєл, 65 – Євген Сорока, 14.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1060 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: