Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" не має проблем з "Мостиськом" (ФОТО)
22:25
"Ужгород" не має проблем з "Мостиськом" (ФОТО)
Найменш конкурентний матч першого ігрового дня третього туру Зимової першості Закарпаття.

Перше, що варто відзначити у цьому поєдинку – це дебют одного з кращих півзахисників Закарпаття Олександра Бако за Ужгород, що трохи додало креативу у центрі поля, хоча суперник був явно не їхнього рівня.
 
Підопічні Баб'яка проводили майже 90% ігрового часу на половині поля суперника. Мостиськ однак не збивався на виноси, а постійно намагався виходити вперед через короткі/середні передачі, проте це їм не завжди вдавалось. До слова, у львів’ян був відсутній основний голкіпер Паук, а на лаві запасних у них було пусто.
 
На 16-ій хвилині Пуканич пробив з 12 метрів зліва, воротар відбив, проте Предчук був першим на добиванні – 1:0.

За декілька хвилин Рацин пробив з 15 метрів, кіпер парирує, та м’яч відскакує за межі карної зони, куди набігає Павлич і сходу потужно стріляє у лівий верхній кут – 2:0.
 
За хвилину Бако завдає гострого удару з 20 метрів, Іваночко витягує у лівому куті. На 30-ій хвилині кутовий на дальній стійці замикає Пуканич, воротар відбиває. На 37-ій хвилині Предчук забив вдруге завдавши не складного удару з 19 метрів, воротар хотів зупинити його ногою, але зробив це не вдало і м’яч закотився у ворота – 3:0.
 
В наступній атаці Русин вибігав на одного воротаря з лівого краю, але переграти його не зміг. На 43-ій хвилині гості створили першу справжню гольову нагоду: Буньо вийшов на рандеву з Славіком та Юрій вийшов за межі штрафної і нейтралізував небезпеку.
 
У другій половині зустрічі темп гри з боку господарів помітно впав і моментів було вже менше. Рацин та Лазар виходили на ударні позиції, ще в одному епізоді Селещук завершив подачу Лазара ударом головою, але воротар відбив.
 
Під завершення гри ужгородці довершили розгром ще двома голами. На 88-ій хвилині Бойкул прострілив справа, а Лазар замкнув – 4:0.
 
За хвилину Машталір здійснив перехоплення біля чужої штрафної, віддав на Рацина і той ставить крапку цій легкій перемозі – 5:0.
 
 
ФК «Ужгород» – ФК «Мостиська» (Львівська обл.) 5:0
 
Голи: Предчук, 16, 37, Павлич, 20, Лазар, 88, Рацин, 90.
 
Ужгород: Юрій Славік (Ерік Гречка, 46), Михайло Дудаш (Микита Гальчак, 46), Вадим Селещук, Станіслав Котьо (В'ячеслав Пінковський, 46), Максим Олень (Юрій Бойкул, 46), Богдан Павлич (Андрій Лазар, 46), Андріан Пуканич (Олександр Зимомря, 46), Дмитро Рацин, Олександр Бако (Сергій Машталір, 46), Іван Русин, Антон Предчук (Вадим Ференцик, 46).
Тренер – Мирослав Баб'як.
 
Мостиська: Іван Іваночко, Юрій Кульматицький, Василь Завада, Василь Чоба, Володимир Качмар, Назар Маринюк, Тарас Іваночко, Андрій Матис, Володимир Буньо, Андрій Шагало, Юрій Святий.
Тренер – Андрій Шагало.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: