Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" переграє "Дийдо" і в Кубку (ФОТО)
22:07
"Ужгород" переграє "Дийдо" і в Кубку (ФОТО)
У першому півфінальному поєдинку ужгородці впевнено переграли "Дийдо".

Зі стартових хвилин господарі повністю захопили ініціативу і без зупину проривались до воріт Славіка. Дийдівцям нічого не залишалось як відійти назад і виходити вперед переважно за рахунок довгих передач на Грицкевича.

Під кінець першої десятихвилинки Бако вивів Пиняшка на воротаря і Василь технічно перекинув кіпера, однак трохи не влучив у ворота. Бандурович приклався з 14 метрів Славік на місці. Ще один його удар  перед штрафною зупинив Гегедош і пробив з носка, воротар робить ще один сейв.

Напруга біля воріт гостей наростала. Бако подав кутовий, а Ількович пробив головою, голкіпер забрав. Бако розпочав ще одну атаку, віддав лівіше на Пиняшка, який увійшов у штрафну і відпасував впоперек на Гегедоша, який з 10 метрів розстріляв ворота. 1:0.

Підопічні Гіді дуже часто втрачали м’яч на чужій половині поля, відтак і до ударів рідко доходило. Лише в середині тайму Грицкевич з 20 метрів розім'яв Лютнянського.

Перед самою перервою Гегедош сильно пробив з 16 метрів, Славік відбив, та Роберт був першим на добиванні і додав головою, кіпер і цей удар дістав.

На початку другого тайму Іштван Гіді проводить потрійну заміну. Дийдо вирівняла гру і на деякий час відтіснила гру на чужу половину. Саме в ці хвилини біло-сині створили найбільш реальну нагоду зрівняти рахунок. Спочатку Барта пробив з 23 метрів, кіпер забрав. Ще за декілька хвилин той таки Барта пройшов по правому краї і прострілив, здавалось Грицкевич заштовхне м’яч у ворота з трьох метрів та йому в останній момент помішав захисник.

Не зумівши організувати гол у ворота суперника берегівці привезли собі. Після прострілу зліва Антал хотів вибити на кутовий, однак Славік забрав круглого до рук. Арбітр призначає вільний удар з шести метрів. Оржаховський відкотив Гегедошу, який пробив по центру стінки, яка розсипалась. 2:0.

Після цього господарі знову активізувались в нападі. Гегедош та Пиняшко пробивали з середньої дистанції. Реплюк вивів Гегедоша сам на сам та Славік вийшов з воріт і відбив удар. На 78-ій хвилині швидку контратаку лівим флангом розігнав Гегедош, прострілив у штрафну, Скунзяк пропустив далі, а Реплюк з семи метрів спокійно забиває третій гол. 3:0.

Підопічні Гіді були близькими до такого важливого виїзного голу в завершальні хвилини. Та удар Івана Ковача з 13 метрів, з рикошетом, забрав Лютнянський. Гравці всю гру вели себе досить емоційно і дивно, що обійшлося без вилучень.

Ужгород перемагає у першому півфіналі Кубку з таким же рахунком, як і у фіналі минулого року. Комбінаційна гра господарів принесла результат. Дийдо не зуміло скористатися тими мінімальними нагодами, які вони створили.        

 
Арібтр – Михайло Райда
Асистенти – Тарас Шопа, Михайло Лялюк
Делегат матчу – Віталій Дем'яненко
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Дийдо» 3:0

Голи: Гегедош, 19, 63, Реплюк, 78. 
 
Ужгород: Мирослав Лютнянский, Олександр Ковчар, Василь Куделко, Станіслав Котьо, Павло Оржаховський, Іван Бандурович, Микола Ількович (Іван Скунзяк, 58), Олександр Бако (Віктор Ряшко, 68), Василь Пиняшко (Роман Білінський, 86), Михайло Реплюк, Роберт Гегедош.
Запасні: Ерік Гречка.
Тренер – Іван Шанта.

Дийдо: Юрій Славік, Юрій Береш, Степан Гейці, Юрій Кохан (Роланд Антал, 46), Володимир Лисаченко, Габор Кемень (Іван Ковач, 46), Адам Пушкаш, Роберт Товт, Роберт Давід (Михайло Куцкір, 46), Ференц Барта, Олександр Грицкевич (Володимир Головачко, 84).
Запасні: Роланд Качов.
Тренер – Іштван Гіді.

Попередження: Бандурович, 35, Гегедош, 48, Оржаховський, 59 – Барта, 34, Пушкаш, 57, Головачко, 83, Товт, 88.
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1409 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: