Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" переграє юніорів (ФОТО)
18:25
"Ужгород" переграє юніорів (ФОТО)
Ужгородське дербі завершилось закономірною перемогою більш досвідчених.

Ужгород не сильно змінився у порівнянні з минулим сезоном, у старті вийшли лише три новачки, ще двоє по ходу матчу. СДЮСШОР з перших хвилин намагався грати компактно, перекриваючи всі підступи до своїх воріт. І лише зрідка виходячи вперед в контратаки. В одній з перших таких Василь Маркович пробив з 20 метрів, але не сильно і Славік забрав.
 
Синьо-жовті за допомогою суперника швидко повели в рахунку. Дуран подав з кута поля, а Сердюк зрізав м’яч у свої ворота – 1:0.
 
Ужгород володів ініціативою протягом всього матчу, але моменти створював не часто. В одному з епізодів Мандич пробив з 19 метрів, але влучив у поперечку. Наступне загострення сталося аж на 30-ій хвилині, коли Скрип навісив у штрафну, а Стегура пробив головою та Калай впіймав. За три хвилини Дуран доволі легко пройшов захист, з лівого краю штрафної зблизився з воротами і пробив повз воротаря – 2:0.
 
Наприкінці першого тайму Кривка подав у кану зону, Дуран скинув під удар з 17 метрів Предчуку та воротар на місці.
 
У другій половині гри підопічні Тулайдана також не давали засумніватись у своїй підсумковій перемозі. СДЮСШОР намагався не поступатись у боротьбі більш габаритному супернику, і якщо в центрі вони часто змушували помилятись суперника, то попереду у них не було кому зачепитись за м’яч.
 
Павло Кривка віддав справа у центр на Предчука, який поцілив у ближню дев’ятку та Калай робить сейв. Пристрілювалися з середньої відстані Стегура та Кривка. На 68-ій хвилині Предчук віддав на Соскиду, який пробив з 10 метрів, кіпер парирує цей удар та з добивання Кривки справитись уже не зміг – 3:0.
 
Одразу ж в атаці у відповідь Василь Маркович вийшов на одного кіпера з лівого краю штрафної та не зміг переграти Юрія Славіка.
 
Команда Тулайдана розпочинає новий сезон з впевненої перемоги.
 
 
ФК «Ужгород» – СДЮСШОР U-17 Ужгород 3:0
 
Голи: Сердюк (автогол), 7, Дуран, 34, Кривка, 68.
 
Ужгород: Юрій Славік, Олександр Септа (Віктор Чумак, 25), Роман Білінський, Мирослав Скрип (Антон Предчук, 25), Василь Бонтей, Юрій Мандич (Михайло Стегура, 25), Іван Ільчук, Руслан Куртанич (Михайло Дудаш, 25), Василь Орос (Павло Кривка, 25), Володимир Дуран, Руслан Соскида.
Запасні: Віталій Ерфан, Андрій Іонін.
Тренер – Тарас Тулайдан.
 
СДЮСШОР: Андрій Калай, Андрій Зизич, Юрій Бойкул, Владислав Сердюк, Богдан Зуб, Віталій Мадяр, Едуард Ковтанюк, Михайло Маркович, Василь Маркович, Вадим Ференцик, Юрій Лаб’як (Юліан Козуб, 58).
Запасні: Денис Тренич, Олександр Семків, Микола Меденцій, Віктор Славський.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Попередження: Ільчук, 56, Предчук, 59.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 964 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: