Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгород переграє Тячів (ФОТО)
18:48
Ужгород переграє Тячів (ФОТО)
Ужгород розпочинає сезон з впевненої домашньої перемоги над Тячевом.

Ужгород розпочинає сезон з впевненої домашньої перемоги над Тячевом.

У прем’єрному поєдинку у Вищій лізі області, після тривалої перерви, Тячів екзаменував зовсім не простий суперник.

Стартовий натиск господарів призвів до череди порушень в карній зоні тячівців. Бандурович роблячи передачу з лівого краю влучив у руку Тотару. Арбітр ставить пенальті, який взявся пробивати Куделко. Шіман вийшов переможцем у цій дуелі, відбивши круглого. Та Скунзяк одразу ж кинувся на добивання і був збитий голкіпером. Як результат ще один одинадцятиметровий. Тепер вже Скунзяк бере м’яч. Та і другий пенальті, вже у протилежному куті Шіман витягує.

Підопічні Іваниці продовжували повністю контролювати гру, подовгу не даючи супернику вийти зі своєї половини поля. Гравці в синіх футболках відбивались як могли, та голу уникнути їм все рівно не вдалося. Знову порушення, але на цей раз перед штрафною. Тома з 23 метрів кладе шкіряного точно під ближню стійку. Ще за дві хвилини Юрій увірвався у штрафну з правого краю і розстрілював воротаря з восьми метрів, але Шіман грає надійно.

Події на полі розгортались за одним сценарієм: жовто-зелені будували свої атаки, а команда Іванчова «припаркувала автобус» перед воротами. Ужгородці ні на мить не збавляли швидкостей, комбінуючи по всій ширині поля.

Всім вболівальниками було зрозуміло хто переможе у цьому матчі, питанням залишалось з яким рахунком.

Незважаючи на те, що Ужгород впевнено лідирував за показником володіння м'ячем, ще раз вразити ворота Шімана господарям довгий час не вдавалося. Другий гол прийшов на восьмій хвилині другого тайму після швидкої комбінації за участю Кундрика, Смокоровського, Томи. Останній віддав проникаючу передачу у штрафну на Скунзяка, і той без проблем переправив круглого по призначенню.

Ще одного разу Івана на голкіпера вивів Віщак. Та на цей раз воротар відбив удар Скунзяка. Сам Юрко після пасу від Томи не реалізував схожий момент - вище воріт. Після подач з кута поля небезпечно головою пробивали Кундрик та Горський.

Воротарям господарів сьогодні взагалі не доводилось вступати у гру. Загалом глядачі побачили гру в одні ворота, і гості можуть бути задоволені таким рахунком. Та й що можна чекати від команди, у яких спільне тренування було один чи два рази. Ужгородці ж мають час для усунення проблем з подоланням захисту суперника, який весь матч сидить у глухій обороні.


Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Василь Готько, Дмитро Гонак
Делегат ФФЗ – Василь Козик

Стадіон Середнє. Глядачів 100.

ФК "Ужгород" – ФК "Тячів" 2:0

Голи: Тома, 10, Скунзяк, 53.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Михайло Костюк, 80), Станіслав Котьо (Юрій Віщак, 46), Віктор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський (Олександр Ковчар, 56), Роберт Смокоровський, Сергій Кундрик (Мирон Гулович, 73), Ігор Вагін, Іван Бандурович, Юрій Тома, Іван Скунзяк.
Заміна: Валентин Слюсар.
Тренер – Михайло Іваниця.

Тячів: Іван Шіман, Іван Іванчов (Петро Приходько, 77), Бейло Тотар, Роман Гуленко, Андрій Якуб, Сергій Білан, Олександр Іванчов, Іван Кузьма, Крістіан Шелемба (Імре Дреніжан, 63), Сергій Гирич (Степан Міщенко, 55), Едуард Медвідь.
Заміна: Михайло Грабар, Олександр Курманчук, Крістіан Дреміжан.
Тренер – Павло Іванчов.

Попередження: Кундрик, Котьо, Горський – Тотар, Якуб, Іванчов О.

Куделко, 3 хв нереалізований пенальті (воротар).

Скунзяк, 4 хв нереалізований пенальті (воротар).
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1188 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: