Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" представив новачків
10:04
"Ужгород" представив новачків
Команда Михайла Іваниці перед стартом у Першій лізі України підписала шістьох новачків.

Ужгородський клуб поповнили шестеро футболістів, серед яких четверо закарпатців Пиняшко, Мердєєв, Кобеляш, Лабатій, а також Хомченко і Вискребенцев. Вже у суботу, 24 липня, на стадіоні "Авангард" вони зможуть дебютувати у офіційній грі з "Прикарпаттям" (початок 19:00).

29-річний Василь Пиняшко свої перші футбольні кроки робив у СДЮСШОР Ужгород, у 2009-му виступав за молодіжну команду “Закарпаття”. На професіональному рівні останні три сезони грав за “Минай”, з яким пройшов шлях від Другої ліги до УПЛ. До слова, захищав Василь Пиняшко і кольори “Ужгорода”, щоправда коли команда грала у аматорському чемпіонаті області.  За амплуа — атакувальний півзахисник, вінгер.

У минулому сезоні Прем’єр-ліги Василь Пиняшко провів 22 матчі, у яких двічі розписався у воротах суперника.

20-річний Андрій Вискребенцев — вихованець донецького футболу. Протягом останніх чотирьох років захищав кольори “Маріуполя”: грав переважно за молодіжну команду U-19 та U-21, однак провів й два матчі у Прем’єр-лізі. За амплуа — півзахисник.

26-річний Віктор Хомченко — вихованець волинського футболу. З 2011 до 2016 виступав за луцьку “Волинь”, де дебютував і в Прем’єр-лізі. Потім сезон провів за львівський “Рух”. У 2019-2020 захищав кольори полтавської команди “Гірник-спорт”. У 2021 році грав у Другій лізі за галицькі “Карпати”, які конкурували з “Ужгородом” за підвищення у класі. За амплуа — нападник.

18-річний Вадим Мердєєв — вихованець СДЮСШОР Ужгород, один сезон провів у донецькому "Шахтарі" U16. Молодий футболіст виступав у молодіжній команді U-19 львівських “Карпати”, а в минулому сезоні захищав кольори галицьких “Карпат” у Другій лізі (у 20-ти матчах відзначився 4 рази). За амплуа — атакувальний півзахисник, вінгер.

20-річний Олександр Кобеляш свої перші серйозні футбольні кроки робив у СДЮСШОР Ужгород. Останні чотири роки грав за молодіжні команди U-19 та U-21 “Олександрії”. За амплуа — центральний оборонець.

17-річний Валентин Лабатій — вихованець ДЮСШ Виноградів та  СДЮСШОР Ужгород. За амплуа — воротар.

Максим Минайленко, Олег Вишневський, Роман Цень та Сергій Майборода покинули "Ужгород".
 
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1094 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: