Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Ужгород приймав новорічні турніри
21:24
Ужгород приймав новорічні турніри
Відбувся дитячий турнір, присвячений новорічним святам.

Відбувся дитячий турнір, присвячений новорічним святам.

Його, власне, розпочали ще наприкінці старого року, приурочивши католицькому Різдву. Тоді стартувало 26 команд на місцях. А нині кращі з них (а це представники Рахівщини, Тячівщини, Виноградівщини, Мукачівщини, Чопа, Ужгорода, Мукачева, Сваляви, Іршави, Хустського району; не прибули тільки хустяни у зв’язку з хворобою тренера) приїхали на фінал до спорткомплексу «Юність», що в обласному центрі. Дійство відбулося вже з нагоди православного Різдва. У такий спосіб організатори в особі Федерації футболу Закарпаття символізували повагу до різних релігійних конфесій і громад.

У категорії хлопців 2004 – 2005 років народження боротьбу за першість розпочали 7 команд. У підсумку бронзові нагороди здобули підопічні Михайла Стегури зі свалявського «Сузір’я». Вони в завершальному матчі впевнено здолали ужгородський «Пегас» – 4:0. Другими стали вихованці Тараса Вайданича із СДЮШОР Ужгород, котрі в поєдинку за перше місце поступилися ДЮСШ СОК (Мукачево; тренер В’ячеслав Вакуленко) – 2:4.

Паралельно проходили змагання і в хлопців 2002 – 2003 р. н. За головний трофей суперечку вели 8 команд. Рівня третього результату сягнули вихованці дитячо-юнацької спортивної школи Тячівського району. Підопічні відомого тренера Павла Іванча в останній зустрічі виграли в ровесників із ДЮСШ Виноградівського району – 2:0. Вище за них розташувалася команда Рухівської ДЮСШ, яка в суперечці за перше місце не встояла проти футболістів тренера Володимира Мухлиніна з СДЮШОР Ужгород – 2:4. Отже, обидва фінали завершилися з однаковим рахунком.

Усі учасники були нагороджені солодкими призами від Діда Мороза, а призери – ще й кубками та грамотами. Слід також додати, що дітей похарчували, а сам турнір обійшовся лише організаторам у майже 13 тис. грн.

Володимир Тарасюк

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 672 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: