Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгород робить крок до півфіналу (ФОТО)
18:03
Ужгород робить крок до півфіналу (ФОТО)
Найбільш цікавим матчем з усіх чвертьфіналів мав відбутися на стадіоні «Авангард» в Ужгороді між виноградівцями та ужгородцями.

Найбільш цікавим матчем з усіх чвертьфіналів мав відбутися на стадіоні «Авангард» в Ужгороді між виноградівцями та ужгородцями.

Початок матчу був досить спокійний, на відміну від погоди, яка зустріла футболістів сильним вітром і невеликим дощем. Склад господарів був заточений на атаку, тому з самого старту вони без розвідки почали сунути на ворота Козара.

На п’ятій хвилині Куделко підібравши м’яч сильно пробив з далекої відстані, голкіпер не очікував цього удару та за нього зіграла штанга. Зелено-білі зуміли відповісти чимось гострим через десять хвилин, коли Мудра з лівого краю увірвався у штрафну і небезпечно стріляв по воротам та захисник Ужгорода заблокував удар головою.

Зворотня атака підопічних Іваниці закінчилася взяттям воріт. Перед цим, правий захисник Логойда грубо сфолив в середині поля та м’яч залишався у господарів і суддя дав можливість продовжити атаку. Скунзяк пройшов по лівому фланзі і виконав точну передачу в штрафну, яку втілив у гол Мирослав Бнудаш, технічно підрізавши головою під дальню стійку. Арбітр Сімку нагородив Логойду жовтою, за небезпечну гру, яка була для нього вже другою. Це був подвійний удар для команди Білака.

Ужгородці в свою чергу не збавляли темп і продовжували створювати гострі моменти. Ще одна передача з лівого краю знайшла на дальній стійці Бандуровича. Іван на замаху прибрав воротаря, але удар по воротам прийшовся у захисника, яких стояло на лінії вже троє.

Вже в середині першого тайму чергова атака зліва жовто-червоних стала ефективною. Куделко підключився до атаки і майже з самого кута поля прострілив на п’ятачок, де Скунзяк в падінні головою замкнув цю гольову передачу.

Севлюшці розуміючи складність ситуації намагались не затримувати круглого на своїй половині і чим скоріш віддавали вперед на Чедрика, та підтримки у нього не було. Ужгород й надалі розхитував оборону гостей, атакуючи по всій ширині поля. До кінця тайму Бундаш двічі пробивав по центру. Козар в обох випадках відбивав перед собою. Один з підборів був за Бандуровичем, та його добивання прийшлося теж у воротаря.

На початку другої половини гри оборона виноградівців не встигла за стрімким проривом Скунзяка і змушені були його зупиняти не по правилам перед самою штрафною. Арбітр обмежився жовтою карткою, хоча тут був явний фол останньої надії. Штрафний взявся пробивати Бундаш. Перший його удар прийняла на себе стінка, другий пройшов повз ворота.

На 65-ій хвилині Віщак головою скинув під удар Юрію Томі, але того збили. Сімку без вагань ставить пенальті. Бундаш пробив сильно та Козар вгадав напрямок удару і відбив. За цим слідували ще декілька змарнованих нагод від господарів. Тома запустив у прохід правим крає Ковчара, який обійшов захисника і вже в самій штрафній виконував простріл, але ніхто не встиг замкнути. Скунзяк з лівого краю увійшов до штрафного майданчику і одразу ж пробив, але вище. Бундаш отримав передачу з глибини поля і втік на самотнього воротаря. Обіграв його, але затягнув з ударом і захисники встигли перервати його передачу на партнера.

За двадцять хвилин до кінця в ужгородців пройшла атака по центру, Бандурович покотив Куделку, який знову вдало підключився до атакувальних дій, Василь вискочив віч-на-віч з голкіпером і забиває третій гол своєї команди.

За декілька хвилин не витримали нерви у Бандуровчиа, який небезпечно підкотився під суперника і отримав гірчичник, який виявився для нього другим.

Заключні хвилини пройшли у рівній грі. Севлюш намагався хоч якось потурбувати Костюка, та всі удари йшли мимо воріт. Найгострішим був удар Чейпеша з 25 метрів, який пройшов над лівою дев’яткою.

За підсумком першого раунду протистояння, можна сказати, що Ужгород однією ногою вже в півфіналі. Виноградівці не зуміли провести такий жаданий виїзний гол, тому їхні шанси на підсумкову перемогу досить мізерні.


Арбітр - Андрій Сімку
Асистенти - Золтан Кота, Денис Федяй
Делегат матчу - Василь Козик

Поле №3 стадіону "Авангард". Глядачів 100

ФК «Ужгород» - ФК «Севлюш» 3:0

Голи: Бундаш, 18, Скунзяк, 28, Куделко, 71.
Ужгород: Михайло Костюк, Роберт Смокоровський, Віктор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський, Олександр Ковчар, Сергій Кундрик, Юрій Тома, Іван Бандурович, Мирослав Бундаш, Іван Скунзяк.
Запасні: Мирослав Лютнянський, Юрій Віщак, Станіслав Котьо, Володимир Личасенко, Валентин Слюсар, Мирон Гулович, Михайор Трухан.
Тренер – Михайло Іваниця.

Севлюш: Василь Козар, Олександр Логойда, Андрій Ломага, Олександр Міца, Себастіан Шопота, Віталій Чейпеш, Дмитро Жуков, Юрій Мешко, Олексій Остафійчук, Мирослав Мудра, Михайло Чедрик.
Запасні: Василь Марушка, Іван Чізмар, Борис Ковня, Євген Андрух, Роман Гобона, Михайло Батрин, Едуард Кочіш.
Тренер – Іван Білак.

Попередження: Бандурович, 30, Тома, 68, Трухан, 90 – Логойда, 16, Міца, 24, Шопота, 51.

Вилучення: Бандурович, 74 – Логойда, 18.

Нереалізований пенальті (воротар) - Бундаш, 65.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1400 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: