Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" розбиває свалявців (ФОТО)
19:06
"Ужгород" розбиває свалявців (ФОТО)
Лідер чемпіонату обмежився вісьмома голами у ворота полянців.

Перед матчем у господарів залишились поза грою Реплюк, Оржаховський та Ряшко, тож лава запасних була обмеженою. У полянців на заміні була одна молодь, крім воротаря – Андрій Попович, останнім клубом якого була Габала, з якою він виступав у Лізі Європи.

Ужгородці розпочали матч з шаленого тиску на ворота Безика. І вже на другій хвилині це дало результат. Ількович з 26 метрів поцілив точно під стійку – 1:0.

За мить Гегедош спочатку стріляє з 22 метрів, воротар відбиває. А згодом Роберт вибігає сам на сам з кіпером, але б'є мимо. На 10-ій хвилині Гегедош пробиває з штрафного з 22 метрів, Безик відбиває, однак Білінський вдало грає на добиванні з гострого кута – 2:0.

Ужгородці повністю домінували на полі і створювали безліч моментів. Гегедош ще раз вийшов один в один, воротар забрав. Пиняшко на швидкості увійшов у штрафну, обійшов воротаря і викотив під удар Бандуровичу та Іван з 17 метрів вдарив вище.

Далі Пиняшко з семи метрів цілив у дальній кут, але влучив у стійку. В наступному епізоді Гегедош з правого краю штрафної віддав на Пиняшка, який не влучив з п’яти метрів у пустий кут воріт. На 31-ій хвилині Гегедош прикриваючи м’яч отримав по ногах у чужій карній зоні і арбітр призначає пенальті. Сам постраждалий і пробив, але Безик рятує свої ворота.

Та вже за декілька хвилин Гегедош все ж забиває. Добровольський віддав на правий край на Пиняшка, який прострілив у штрафну, де Роберт з 10 метрів забиває гол – 3:0.

Далі Пиняшко технічно пройшов трьох опонентів, вийшов на одного воротаря та не зміг його переграти. На 42-ій хвилині Бако знаходячись на межі офсайду отримав передачу у штрафній, пожонглював м’ячем і перекинув Безика – 4:0.  

Не дивлячись на розгромний рахунок першого тайму у тренера Ужгорода були зауваження до своїх підопічних по реалізації. Свалявці ж ближче до середини тайму трохи відсунули гру від своїх воріт, але в нападі у них нічого не виходило.

На старті другого тайму Бако скинув Гегедошу, але Роберт з 20 метрів пробив над перекладиною. Гегедош прострілив на Пиняшка та Василь з семи метрів влучив у воротаря. На 53-ій хвилині стався курйозний момент – Ковчар під пресингом віддав засильно і не точно назад Лютнянському, який знаходився в районі одинадцяти метрів і м’яч попрямував у ворота. Мирослав намагався наздогнати, однак марно – 4:1.

Та вже за п’ять хвилин ужгородці знову забили. Пиняшко скинув Добровольському і той з 23 метрів сходу пробив потужно і точно – 5:1.

За дві хвилини вже Бако, пілся слаломного проходу трьох оборонців, асистує Добровольському. Євген з 14 метрів не промахнувся – 6:1.   

На 69-ій хвилині Бако вивів Пиняшка на ворота, Василь обіграв воротаря, але його удар на лінії воріт прийняв на себе Юрій Фізер. Куделко небезпечно пробив з 25 метрів, м’яч просвистів над дев'яткою. На 72-ій хвилині Гегедош реалізовує вихід один в один – 7:1.

Протягом трьох хвилин Горський двічі знаходив у штрафній Гегедоша, та його удари йшли повз цілі. Черговий удар Гегедоша з 12 метрів Безик впіймав. За мить Гегедош обійшов двох захисників і виходив віч-на-віч та відпустив м’яч і кіпер забрав.

На 88-і хвилині Пиняшко знайшов Гегедоша у штрафній і той з восьми метрів оформлює хет-рик – 8:1. Та вже за хвилину гості зуміли довести атаку до логічного завершення, що вкрай рідко їм вдавалося протягом матчу. Після прострілу справа Цоліган, ніким не прикритий, з десяти метрів пробиває Лютнянського – 8:2.

Підопічні Шанти без надзусиль переграють полянців, хоча знову пропустили.
 
 
Арбітр – Мирослав Гала
Асистенти – Василь Готько, Олександр Гога
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 200
 
ФК «Ужгород» - ФК «Поляна» 8:2
 
Голи: Ількович, 2, Білінський, 10, Гегедош, 34, 72, 88, Бако, 42, Добровольський, 58, 60 – Ковчар, 53 (автогол), Цоліган, 89.
 
Ужгород: Мирослав Лютнянський, Станіслав Котьо, Микола Ількович, Олександр Ковчар, Василь Куделко, Роман Білінський, Іван Бандурович (Василь Горський, 65), Євген Добровольський, Василь Пиняшко, Олександр Бако, Роберт Гегедош.
Запасні: Ерік Гречка.
Тренер – Іван Шанта.
 
Поляна: Михайло Безик, Михайло Власик, Мирослав Реслер, Василь Попович, Василь Фізер, Юрій Фізер, Артур Русин, Едуард Мельник, Сергій Сокач (Ігор Цоліган, 70), Ілля Ропонич, Іван Станкович.
Запасні: Андрій Попович, Валентин Поцко, Василь Мигович.
Тренер – Василь Ропонич.     
 
Попередження: Фізер, 43, Мельник, 77.
 
На 31 хв. Гегедош не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1474 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Artur84  
0
На даний час команда Поляни взагалі не відповідає рівню не те, що вищої ліги, а навіть першої ліги... Окрім Русина Артура віс інші гравці це максимум рівень района і то не самого сильного.... Також слід констатувати, що і тренер команди (Ропонич В.) не відповідає рівню обласної першості....... Але по грі видно, що в команді реальні проблеми в комунікації між гравцями команди та керівництвом, бо практично всі ігри граються без бажання, мотивації, скоріше за все нинішня Поляна це "чемодан без ручки" - важко нести, а викинути шкода! З таким підходом треба керівництву Поляни або не мучити себе та гравців, або міняти все докорінно, а саме - своє відношення до клубу, тренерів, гравців....

الاسم *:
Email *:
كود *: