Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "​Ужгород" розпочинає з перемоги (ФОТО)
22:24
"​Ужгород" розпочинає з перемоги (ФОТО)
Підопічні Івана Шанти вдало розпочали захист титулу чемпіона Зимової першості.

В перші хвилини команди призвичаювались до поля та погодних умов, які сьогодні були не найсприятливішими. Практично всю гру йшов дощ.

З самого початку ініціативою заволоділи господарі поля та до загострень у них не доходило. А от залізничники чи не першу свою атаку довели до голу. На 13-ій хвилині після прострілу зліва Павленко підправив м’яч у ворота з шести метрів – 0:1.

За хвилину схожий гол влетів у протилежні ворота. Соскида віддав правіше на Олександра Міклоша, який виконав простріл і Руслан у боротьбі із захисником проштовхнув м’яч у сітку воріт – 1:1. Там скоріш за все був автогол, але м’яч все ж було записано на Соскиду.

Ужгородці були близькими до того, щоб вийти вперед ще до перерви. Пінковський пробивав з 17 метрів, але трохи не точно. Олександр Міклош відкинув під удар Дурану, та Володимир з 16 метрів не влучив у рамку. Ще одного разу підігрував партнерам Олександр Міклош після прострілу з флангу та Кручаниця не встиг замкнути цю передачу. Після подачі з кута поля Білінський пробив головою та Дитюка робить сейв.

У другому таймі підопічні Шанти все ж змогли втілити свою перевагу в голи. Так на 45-ій хвилині Дуран трохи наблизився до воріт і побачивши, що його ніхто не зустрічає потужно пробив з 24 метрів, голкіпер був безсилий – 2:1.

На 54-ій хвилині Іван Павліш отримав ушкодження і не зміг продовжити гру, а так як Локомотив використав вже всі заміни то догравали вони у меншості. Гра проходила переважно на половині поля гостей. На 56-ій хвилині Свадеба прострілив справа, Боднар недалеко виніс, Дуран пробив з 15 метрів, Тарасов відбив та Ісак був першим на добиванні – 3:1.

На 62-ій хвилині Дуран подав кутовий, Кривяник заблокував подачу, Дуран ще раз навісив на дальню стійку, звідки Соскида головою скинув м’яч у центр штрафної, де африканський центральний захисник Чукума головою переправив шкіряного у ворота – 4:1.   

Тож у першій грі групи А оновлений Ужгород (лише п’ятеро гравців з минулорічного складу) досить впевнено переграє чопську команду.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Валерій Шкура, Яна Сащина
Делегат матчу - Георгій Жбора

смт Середнє, глядачів 100
 
ФК «Ужгород» - ФК «Локомотив-Чоп» 4:1
 
Голи: Павленко, 13 – Соскида, 14, Дуран 45, Ісак 56, Чукума 62.
 
Ужгород: Артем Блох, Степан Буксар, Роман Белінський, Денис Чокнадій, Віталій Міклош, Вячеслав Пінковський, Євген Добровольський, Володимир Дуран, Василь Кручаниця, Руслан Соскида, Олександр Міклош.
На заміну виходили: Ерік Гречка, Андрій Лазар, Олександр Свадеба, Іван Жентичка, Іван Варваринець, Майкл Чукума, Саіду Мунтарі, Ісак Бакура.
Тренер – Іван Шанта.
 
Локомотив-Чоп: Володимир Дитюк. Петро Кривяник, Юрій Боднар, Роберт Рипкович, Михайло Микуланинець, Іван Павліш, Анатолій Павліш, Василь Петровцій, Денис Чегіль, Юрій Комарницький, Антон Павленко.
На заміну виходили: Вадим Тарасов, Артур Плеска, Олександр Сівак, Віталій Магдинець.
Тренер – Олег Яворів.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1726 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: