Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" розправляється вдома з мукачівцями (ФОТО)
22:07
"Ужгород" розправляється вдома з мукачівцями (ФОТО)
Навіть у меншості ужгородці не залишили шансів на успіх підопічним Сільваші.

Мукачівська команда вважалася одним із головних суперників, який здатен зупинити шлях лідеру чемпіонату до другого чемпіонського титулу. Мукачівці розпочали поєдинок бадьоро: з традиційним тривалим розіграшем, переміщуючи м’яч короткими передачами.

Першими все ж дві нагоди мали господарі проте перший постріл по воротам від Реплюка локалізував Володимир Дядюк, а під час другого моменту в воротарському майданчику нашої команди вирувала ціла пожежа. По правому флангу у карний майданчик влетів на швидкості Михайло Реплюк, який відкотив на Гегедоша, Роберт на протиході піймав воротаря і легко покотив у кут воріт та на виручку воротарю підоспів захисник Пийтер-Пал Буда, який з лінії виносить м’яч, а на підборі знову першим був ужгородець Василь Пиняшко, але пробити останньому завадив воротар, перевівши м’яч на кутовий.

Далі вже прийшла черга мукачівців, які зробили кілька перспективних рейдів через фланги, де активно працювали Великий та Хоменко з Апостолюком. А гол стався через помилку захисника господарів, який обрізався на власній половині Валентин Великий віддав на хід Качуру, Іван на швидкості зумів наздогнати й торкнувся м’яча, а далі його у карному майданчику зносить воротар «Ужгорода» Мирослав Лютнянський.

Пенальті без шансів для воротаря виконав Апостолюк. Та цей гол став справжнім подразником для гравців «Ужгорода», а на перший план вийшла гра лідерів команди з обласного центру – Михайла Реплюка та Роберта Гегедоша.  Вже на 29-й хвилині після подачі з кутового М.Реплюк переправляє круглого в ворота «Мункача» 1:1. А через дві хвилини партнери пасом з центру знову виводять його на побачення з воротарем  і Михайло холоднокровно забиває другий гол.

Далі стався інцидент з Робертом Гегедошем, який заробив штрафний удар, змусивши сфолити на собі Хоменка, але після свистка арбітра взявся сам карати  – по-дзюдоїстськи захопивши шию Олексія й почав його душити – арбітр показав Роберту червону картку за такі не футбольні здібності .

Здавалося що в другому таймі за чисельної більшості мукачівці зможуть переломити хід поєдинку на свою користь, та прикрі помилки призвели до голів, які й вирішили долю матчу. На 49-й хвилині Дядюк кинув м’яч супернику, ужгородці швидко розіграли й знову віддали на Реплюка, який цього дня не хибив і робить рахунок 3:1. Здається цей гол зіграв ключову роль у цьому двобої, мукачівці втратили контроль над грою, та  не змогли отямитися. А господарі, відчувши перевагу, почали дотискати.

І знову відмінно відіграв Реплюк, який скористався черговою помилкою Дядюка, вміло перекинувши воротаря, який невдало ввів м’яч в гру – 4:1. А довершив розгром Василь Пиняшко, який спочатку точно замкнув передачу від Олександра Бако, а вдруге вже сам накрутив оборонців і забив шостий гол. Правда, й конкуренти не відстають, тож боротьба триватиме до останнього туру.


Арбітр: Михайло Райда (Іршава)

Стадіон «Автомобіліст» м. Ужгород

«Ужгород» – «Мункач» (Мукачево) – 6:1 (2:1)

Голи: Реплюк 29, 31, 49, 71, Пиняшко 75, 88 – Апостолюк, 19 (пен.)

«Ужгород»: Лютнянський (к), Котьо, Куделко, Ковчар, Горський, Добровольський (Білінський 85), Ряшко, Бако, Пиняшко, Реплюк, Гегедош.
Запасні: Гречка, Ількович, Бандурович, Оржаховський.
Тренер: Іван Шанта

«Мункач»: Дядюк, Міклош (Хміль 65), Кундрик, Буда, Когутка, Русин (Трухан 66), Шведюк, Апостолюк (Трачук 76), Великий (Франчук 75), Хоменко, Качур.
Запасний: Орбан.
Тренер: Золтан Сільваші;
Спортивний директор: Доьрдь Короловскі Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач".
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1344 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: