Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгород у грі з Дийдо здобуває чемпіонство (ФОТО)
20:30
Ужгород у грі з Дийдо здобуває чемпіонство (ФОТО)
У заключній та вирішальній грі чемпіонату області підопічні Михайла Іваниці перемагають і завойовують чемпіонство.

Ужгород у грі з Дийдо здобуває чемпіонство (ФОТО) Десь за півгодини до початку головного дійства на стадіоні «Автомобіліст» вболівальники почали заповнювати арену. Прибув і десант прихильників Дідова, яких було чутно здалеку, оскільки вони мали у своєму розпорядженні близько десяти барабанів. Саме завдяки їм впродовж всього матчу відчувалась футбольна звукова атмосфера.

Перед початком гри всі присутні вшанували хвилиною мовчання екс-директора стадіону «Автомобіліст» Миколу Степановича Качура, який пішов з життя 3 жовтня.

Далі було слово за футболістами. Стартова активність господарів дала свої плоди вже на п’ятій хвилині. Гегедош обігрався у стінку з партнером перед штрафною та був заблокований. Штрафний, метрів з 18, взявся пробивати сам постраждалий і виконав це бездоганно. 1:0.

Дийдо відповіло ударом після кутового, який пройшов біля стійки та небезпечним прострілом від Барти, на який ніхто не встиг. Зелено-жовті продовжували вести гру і час від часу тривожити Славіка. Так Гегедош прорвався у штрафну і пробивав з правого краю, але його удар заблокували, як і добивання від Пиняшка. На 18-ій хвилині, після подачі з кута поля від Гегедоша, одинокий Реплюк пробивав головою на ближній стійці, але влучив у поперечину.

Обидві команди щільно грали в захисті, вичікуючи помилок від суперника. Роберт Товт обрізався на виході з своєї штрафної, Жаренко перехопив і одразу ж пробив з восьми метрів – Славік відбив круглого у ближньому куті. Після подачі з корнера Горський пробиває головою та Куцкір виносить м’яч з лінії воріт, після добивання знову Куцкір із Славіком рятують ворота.

Біля протилежних воріт дийдівські футболісти зуміли відзначитись лише попередженням. Юрій Кохан грубо зіграв проти Гібалюка, який був вже без м’яча. Лайнсмен Мирослав Гала підказав головному арбітру і той винагородив винуватця гірчичником. Такі моменти тільки піднімали градус протистояння.

На початку другої половини гри знову штрафний біля воріт гостей. Гібалюк з 28 метрів посилає м’яч під поперечину та голкіпер грає надійно. На 58-ій хвилині Куцкір втратив м’яч в центрі поля, Оржеховський розпочав стрімку атаку, пройшовши до штрафної віддав на Жаренка, Іван з 14 метрів переграє Славіка. 2:0.

Не встигли глядачі арени Автомобіліст відсвяткувати другий гол, як господарі організували і третій. Футболісти з Дідова обрізались на власній половині поля, чим спричинили вихід три в один для ужгородців. Реплюк віддав на Жаренка, і кращий бомбардир чемпіонату реалізував вихід віч-на-віч з кіпером. 3:0.

Після цього гра вирівнялась та команда Гіді так і не могла серйозно потурбувати Лютнянського. Натомість господарі були близькими до ще одного голу. Пиняшко віддав правіше на Бандуровича, Іван в свою чергу виконав простріл, який на дальній стійці замикав Скунзяк та його встигли заблокувати захисники. Добивання від Пиняшка з 13 метрів у карколомному стрибку відбиває Славік. Трохи згодом Бандурович пробивав з двадцяти метрів та воротар відбив.

Лише під кінець зустрічі гості мали хороший момент, щоб відзначитись. Ендре Тар отримав передачу вже у штрафній суперника і пробив з близької відстані та Лютнянський відбив. А після добивання за Ужгород зіграла стійка.

Ужгород більш ніж впевнено виграє у свого головного конкурента за перше місце і у перший сезон свого існування здобуває чемпіонство. Тепер вболівальники очікуватимуть підвищення у класі від цієї команди зірок.    
 
 
Арбітр – Ярослав Козик
Асистенти – Мирослав Гала, Сергій Наскалов
4-й арбітр – Крістіан Ліб
Делегат матчу – Василь Попович
 
м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст», глядачів 856
 
ФК «Ужгород» - ФК «Дийдо» 3:0

Голи: Гегедош, 5, Жаренко, 58, 60.
 
Ужгород: Мирослав Лютнянський, Василь Горський, Віктор Чумак, Василь Куделко, Микола Гібалюк, Василь Пиняшко, Павло Оржеховський. Роберт Гегедош, Іван Бандурович, Михайло Реплюк, Іван Жаренко.
Запасні: Михайло Костюк, Мирослав Бундаш, Іван Скунзяк, Сергій Кундрик, Сергій Лендєл.
Тренер – Михайло Іваниця.

Дийдо: Юрій Славік, Юрій Береш, Роланд Качов, Роланд Антал, Юрій Кохан, Габор Кемень , Роберт Товт, Ференц Барта, Іван Ковач, Михайло Куцкір, Олександр Грицкевич.
Запасні: Іштван Шош, Норберт Попович, Ендре Тар, Ерік Орос, Володимир Головачко.
Тренер – Іштван Гіді.

Попередження: Реплюк, 30, Гегедош, 34 – Кохан, 44, Товт, 68.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1232 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Вболівальник "Локомотива"  
0
Вболівали ми за Дійдо і дуже імпонують мені особисто група підтримки з барабанами - цікаво і колорітно...Шкода але мяч круглий і сьогодні він на боці Ужгорода...Достойно вміти треба і програвати...

1 Михей  
0
Як для Ужгорода з таким складом і ізтаким тренером,як Іваниця, то мало ганьбаставати чемпіоном в останньому турі! Мали рішати питання із чемпіонством ще задовго до останньоїгри! І не треба казати,що тіпа сильний чемпіонат, заруба до кінця! Чемпіонат доста слабий, реально Ужгород тупо всіх зібрав із всіх команд самих-самих і то ледве вимучив накониць то чемпіонство! Вимучив бо Андріїву треба перед виборами мало попіаритися! А так, то ще раз вискажу думку більшості вболівальників - доста слабуватий Ужгород при такому складі!

الاسم *:
Email *:
كود *: