Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" у Кубку декласує рахівчан
12:06
"Ужгород" у Кубку декласує рахівчан
У матчі однієї восьмої Кубку області ужгородці розгромили найсхіднішу команду змагань.

Подивитися кубковий матч представника свого району із чемпіоном та володарем кубка області прийшло багато вболівальників Рахівщини. Півтори тисячі на стадіоні цього недільного післяобіддя було точно. Господарі постаралися влаштувати для уболівальників свято. Була і невеличка концертна програма, і збір благодійної домомоги, і чудова футбольна атмосфера. У цьому плані рахівчани молодці.

А ось «Карпати» трохи розчарували. Зрозуміло, що склади команд – це різні вагові категорії. «Ужгород» уже в цьому році провів більше десяти поєдинків, із яких вісім – офіційних, «Карпати» ж провели один. «Ужгород» мав хороший підготовчий період, а «Карпати» зіграли практично з чистого листа. Забігаючи наперед, визнаємо, що на результат вплинула фізична готовність команд. «Ужгород» готовий на 85-90%, а «Карпати» – на 15-20%.

Гравців Рахова вистачило на 15-20 хвилин першого тайму. Результат матчу міг бути значно більшим, а рахунок – двозначним. Гравці господарів просто не встигали за швидкими футболістами гостей. На жаль, різниця у класі між Вищою та І лігою стає все відчутнішою. Команди Вищої ліги ведуть планомірну підготовку, тренувальний збір, контрольні матчі. Це стосується «Ужгорода», «Севлюша», «Мукачева», «Берегова», «Середнього», «Поляни», «Оболоні». На належному рівні й робота в «Дийдо», «Бужорі», «Минаю». У команд І ліги цього практично немає, тож різниця з кожним роком збільшується.

Із перших хвилин гри ініціативою заволоділи ужгородці. У центрі поля швидкі та технічні Пиняшко, Оржеховський, Риплюк, Бако швидко, за рахунок пасу, долали середину поля, не даючи можливості рахівчанам зачепитися за м’яч. У футболі є залізна логіка – без м’яча багато не побігаєш. Рахунок було відкрито на 14 хв. Після розіграшу кутового послідувала передача у штрафний майданчик, голкіпер вийшов на перехоплення, але випустив м’яч із рук, чим миттєво скористався Гегедош, 0:1.

Зібравши волю в кулак,  рахівчани намагалися відтіснити гру від своєї штрафної. Хвилин на 15 їх вистачило, а потім все стало на «круги своя». На 34 хв. Бако пасом врозріз вивів на ворота «Карпат» Риплюка, і Михайло буквально «розстріляв» ворота господарів. За кілька секунд до свистка на перерву Оржеховський видав хороший пас на Гегедоша, Роберт розкрутив захисника і довів рахунок до 0:3.

У другому таймі на полі була тільки одна команда. На 50 хв. Оржеховський подав кутовий, а Куделко головою переправив м’яч у сітку воріт. На 55 хв. Бако видав пас врозріз, на який відгукнувся Гегедош, і на табло засвітилося 0:5. На 78 хв. Оржеховський побачив ривок Гегедоша і закинув м’яч за спину захисників – далі була справа техніки.

Переможну крапку поставив герой матчу Роберт Гегедош, який на 88 хв. провів свій п’ятий гол у цій зустрічі. Знову пас на вихід, і Роберт доводить рахунок до 0:7.

А що «Карпати»? За два тайми – два напівмоменти, які ніяких дивідендів господарям не принесли. Ну, що ж, до старту першості ще три тижні. Андрію Панасюку є над чим працювати. Тренер у «Карпат» досвідчений, він команду підтягне, але чи достатньо буде цього, покаже вже сама першість.


Арбітр матчу: Федяй Д.
Асистенти: Яцкович Ю., Гал А.
Делегат – Гладинець С.Й.

ФК «Карпати» Рахів – ФК «Ужгород» – 0:7

Голи: Гегедош,14, 45, 55, 78, 88, Риплюк, 34, Куделко 50.
Степан Селменський
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1021 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: