Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" у спарингу переграв виноградівців
21:40
"Ужгород" у спарингу переграв виноградівців
Два топові закарпатські клуби зіграли між собою товариський поєдинок.

Надзвичайно цікаве протистояння відбулось на стадіоні Авангард, де зустрілись друголіговий Ужгород та потенційний претендент на підвищення у класі Севлюш. Востаннє вони грали між собою у фіналі Зимової першості 2019, тоді виноградівці перемогли у серії пенальті.

Ужгородці вже не в першому спарингу награють нову схему з трьома центральними захисниками, на місці латералів грали Федак та Машталір, а в нападі грав потенційний новачок ужгородців Олег Вишневський, який останні два сезони виступав за Кошіце.

Наставник Севлюша не міг розраховувати у цій грі на основного форварда Чедрика, тож з перших хвилин вийшов Варваринець, а щодо інших, то стартовий склад був такий самий, як і в останній грі з Бужорою.

Сама гра була дуже інтенсивною з перших хвилин, що не могло б радувати пересічного вболівальника. Однак більш динамічніше виглядали саме господарі поля, які доволі легко доставляли м’яч вперед і створювали моменти. На 7-ій хвилині Ряшко пробивав зі штрафного з 25 метрів, Козар витягує м'яч з-під перекладини. А вже за дві хвилини Ужгород повів у рахунку – Федак з лівого краю прострілив у штрафну, де на іншому краї карної опинився самотній Машталір, який пробив без перешкод з 14 метрів – 1:0. 

На 18-ій хвилині той таки Машталір подвоїв рахунок у грі – 2:0.

Севлюшці вперше потурбували Готру на 26-ій хвилині після удару Русина. На 29-ій хвилині Федак віддає зліва на ближню стійку на Вишневського, який з 8 метрів влучає у стійку.

На 32-ій хвилині Допілка віддав довгу передачу на Вишневського, захисник виноградівців намагався прикрити корпусом м’яч, щоб воротар забрав його, однак зробив це не вдало, форвард ужгородців обікрав його і перекинув кіпера – 3:0.

Підопічні Васютика тримали суперника на відстані від своїх воріт не даючи їм можливості для маневрів біля своєї штрафної. 

На початку другого тайму гості мали дві чудові нагоди скоротити відставання. На 50-ій хвилині Русин перехопив м’яч на фланзі і відразу подав у штрафну на Реплюка, який пробивав у дотик з 10 метрів, але вище. За дві хвилини Ількович проникаючим пасом виводить на ворота Варваринця, який не зміг втекти від Допілки, тож пробивав з лінії штрафної, воротар парирував цей постріл.

З часом тренери обох команд випустили всіх запасних, тож темп гри трохи впав. Ужгородці зуміли ще двічі забити. На 61-ій хвилині Ференцик розхитав суперника і пробив з 19 метрів – 4:0.

На 85-ій хвилині Селеш прострілив справа, а Капустей зіграв на випередження – 5:0. 

У суботу ці команди ще раз зійдуться у спарингу. 



Ужгород: Михайло Готра - Стефан Федак, Олег Допілка, Владислав Шкіндер, Дмитро Сартіна, Сергій Машталір – Адріан Пуканич - Віктор Ряшко (Володимир Дуран, 46), Юрій Чонка (Юрій Цень, 46), Павло Тищук (Вадим Ференцик) – Олег Вишневський.
На заміну виходили: Андрій Калай, Максим Минайленко, Іван Капустей, Іван Повхан, Марян Січка, Крістіан Селеш.
 
Севлюш: Василь Козар – Роберт Смокоровський, Іван Жаренко (Микола Ількович, 46), Василь Куделко, Олександр Логойда – Роман Петречко, Євген Русин, Юрій Віщак (Яромир Лобода, 46), Михайло Реплюк, Юрій Мешко (Василь Ковтун, 46) – Володимир Варваринець.
На заміну виходили: Габор Мізун, Борис Штефан, Іван Чізмар, Михайло Чутора, Олексій Остафійчук, Даніел Баник, Юрій Мірошниченко.


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 808 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: