Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" уникає поразки з "Черніговом"
19:39
"Ужгород" уникає поразки з "Черніговом"
“Ужгород” у домашньому матчі 8-го туру проти “Чернігова” на останніх хвилинах врятував для себе нічию.

У стартовому складі тренер закарпатської команди Володимир Васютик змушений був експериментувати. Через вилучення гру пропускали Владислав Шкіндер та Віктор Ряшко, за станом здоров’я зіграти не змогли Адріан Пуканич та Дмитро Сартіна, а через мікротравму з перших хвилин не з’явився Василь Беца. У результаті центральну пару оборонців склали Максим Минайленко та Мар’ян Січка, справа у захисті діяв Стефан Федак, партнерами Ігоря Вагіна у центрі поля стали Володимир Дуран та Юрій Чонка.

Уже на 3 хвилині матчу “Ужгород” мав нагоду відкрити рахунок: на рандеву з кіпером вийшов форвард Денис Скотаренко, але не зміг переграти Анатолія Тимофеєва.

“Чернігів” відповів двома гострими моментами за участі центрального оборонця Теймураза Мчедлішвілі. У першому епізоді він опинився самотній поблизу воріт, але не встиг закрити навіс з флангу. А ще через декілька хвилин пробивав зі стандарту: м’яч пролетів біля стійки воріт.

А на 33 хв. гості вийшли вперед завдяки призначеному пенальті. З позначки успішно пробив Дмитро Борщ.

Ще у першому таймі “ужгородці” мали шанси відновити паритет. Зокрема, хорошу гольову нагоду мав Юрій Чонка, але старання успіхом не увінчалися. На перерву команди пішли за мінімальної переваги “Чернігова”.

У другій половині зустрічі закарпатська команда відразу помчала зрівнювати рахунок. Юрій Чонка двічі гостро пробивав зі штрафного, однак у першому випадку м’яч пролетів біля воріт, а в другому надійно зіграв кіпер.

Згодом після навісу гостро пробивав Сергій Машталір — повз ворота. Через декілька хвилин головою завдавав удар вже Мар’ян Січка: м’яч не знайшов цілі.

Небезпечний момент створив для себе центральний півзахисник Ігор Вагін. Він потужно пробивав лівою з-за меж штрафної. Воротар “Чернігова” здійснив сейв.

Заключні хвилини поєдинку пройшли за активного тиску “Ужгорода”, однак суперник вдало оборонявся. Вже на доданих арбітром хвилинах рятівний гол забив Павло Тищук, який головою переправив м’яч у ворота після навісу Романа Ценя.

1:1 — “Ужгород” уникає поразки на останніх хвилинах.


“Ужгород” — “Чернігів” 1:1

Голи: Тищук, 90+4 - Борщ, 33 (пен.).

“Ужгород”: Михайло Готра, Стефан Федак (Василь Беца 46 хв.), Максим Минайленко, Мар’ян Січка, Роман Цень, Ігор Вагін, Володимир Дуран, Юрій Чонка, Вадим Ференцик (Іван Капустей 70 хв.), Сергій Машталір, Денис Скотаренко (Павло Тищук 75 хв.)
Тренер: Володимир Васютик

“Чернігів”: Анатолій Тимофеєв, Андрій Вересоцький, Андрій Лакеєнко, Темураз Мчедлішвілі, Дмитро Борщ, Олександр Конопко, Кирило Кривобороденко (Руслан Дедух 65 хв.), Артур Бибік, Богдан Лазоренко, Максим Сердюк, Анатолій Кохановський  (Анатолій Романченко 60 хв.)
Тренер: Вадим Пустовой
Прес-служба ФК "Ужгород"

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 432 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: