Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгород виграє першу групу
17:39
Ужгород виграє першу групу
В перший день весни визначилися команди, які продовжать боротьбу у півфіналі. Одним з перших з них став Ужгород.

В перший день весни визначилися команди, які продовжать боротьбу у півфіналі. Одним з перших з них став Ужгород.

Основні конкуренти на перше місце у групі вийшли на штучне поле під акомпанемент дощу. Перші хвилини пройшли у розвідці. Обережна гра від захисту не давала створювати командам багато небезпечних моментів.

В першому таймі більш близькими до голу були великобийганці. Після удару Гибалюка зі штрафного з 18 метрів, Лютнянський мав нагоду продемонструвати всю свою майстерність, витягнувши м’яч з-під перекладини і підстрахувавши після добивання. Ще за декілька хвилин Ерік Верейці небезпечно пробивав після подачі з лівого флангу від Бабича.

Ужгород більше контролюючи м’яч не зумів за першу трядцятипятихвилику серйозно потурбувати Івана Ковача.

В другій половині зустрічі команди порадували більш атакуючою грою. Перш за все це стосується підопічних Іваниці. Слюсар хорошим пасом у вільну зону по правому краю вивів Юрія Тому на ворота і той пробив з доволі гострого кута, Ковач відбив перед собою, а першим на добиванні був Бандурович, який у боротьбі з захисником вдарив мимо площини воріт. Та за декілька хвилин Іван виправився, ставши конструктором першого голу в матчі. Бандурович протягнув м’яч з центра поля до підступів штрафного майданчику і зробив точну навісну передачу на свіжого Скунзяка, який з шести метрів головою поклав круглого під дальню стійку.

Ще буквально через три хвилини, червоно-біло-зелені завдяки командній грі, зуміли збільшити свою перевагу. Запресингувавши свого суперника на його половині поля, змусили допустити помилку. Голкіпер берегівчан невдало виніс м’яч, Хоменко першим виявися на підборі, обіграв Ковача і закотив круглого у пусті ворота.

Команда Вайданича спробувала більшими силами йти вперед, але захист Ужгорода працював на повну потужність. Єдине на що спромоглися біло-червоні біля чужих воріт – це заробити вилучення. Під час пробиття штрафного Гибалюком, біля стінки поштовхалися Жаренков та Хоменко, Олексій дістав жовту, яка виявилась для нього другою, Іван - пряму червону.

Закінчення матчу пройшло під безрезультатні спроби прорватися Бийгані до воріт Лютнянського. Ужгородці мали ще декілька можливостей впіймати свого суперника на контратаці, але їм не вистачало останнього точного пасу.

Як підсумок, Ужгород крокує далі, а Бийгань йде готуватись до початку чемпіонату.


Арбітр - Михайло Митровський
Асистенти - Іван Шимон, Томаш Бабич
Делегат ФФЗ - Іван Головко

с Камяниця, ст. Камелот. Глядачів 100.

ФК «Ужгород» - ФК «Бийгань» 2:0

Голи: Скунзяк, 48, Хоменко, 51.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Роберт Смокоровський, Василь Куделко, Валенти Слюсар, Віктор Чумак, Юрій Віщак, Ігор Вагін, Юрій Тома, Олександр Ковчар, Іван Бандурович, Олексій Хоменко.
На зміну виходили: Скунзяк, Котьо, Лисиченко, Гаврилешко, Гулович, Трухан.
Тренер: Іваниця М.М.

Бийгань: Іван Ковач, Олександр Септа, Василь Григорович, Чобо Гайдош, Адріан Бабич, Микола Гибалюк, Михайло Крьока, Ерік Верейці, Шандор Горшоні, Павло Оржеховський, Іван Жаренков.
Тренер: Вайданич Т.В.

Вилученя: Хоменко, 57 – Жаренков,57.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


В другому матчі першої групи хоча і не стояла на кону путівка у наступний раунд змагань та боротьба була не менш цікава. Дощ пополивав поле, яке від того стало ще важчим.

В обох командах зібрані одні з найкращих молодих дарувань області, більшість з яких представляє ужгородську СДЮШОР та Говерлу на всеукраїнському рівні. В деякій мірі це протистояння нагадувало матч минулої осені між цими футбольними школами.

Та наявність більш досвідчених гравців у своєму складі вже з самого почату принесло результат господарям поля. Крістіан Сегедій виконав відмінну передачу в штрафну, де Соскида головою переправив круглого точно в дев’ятку.

Подальший хід гри проходив у рівній боротьбі, без надмірної переваги однією із сторін. Команди обмінювались гострими випадами та надійна гра воротарів зводила нанівець всі старання форвардів.

Таким чином, важкий, в'язкий і повний боротьби матч завершився на користь Середнього, які завершили для себе змагання на мажорній ноті.


Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Соболч Алмаші, Денис Федяй
Делегат ФФЗ – Йосип Шитєв

смт Середнє. Глядачів 150.

ФК Середнє – ДЮФК Мукачево 1:0

Голи: Соскида, 10

Середнє: Іштван Шом, Юрій Дрозд, Віталій Ганич, Василь Беца, Юрій Назаркевич, Богдан Павлич, Андрій Лазар, Владислав Лебідь, Крістіан Сегедій, Володимир Дуран, Руслан Соскида.
Тренер: Фанта М.

Мукачево: Володимир Дядюк, Віктор Пилип, Руслан Гогерчак, Юрій Костак, Пейтер Буда, Іван Варваринець, Віталій Трачук, Костянтин Боднар, Андрій Сироватко, Дмитро Рацин, Олександр Бако.
Тренер: Сільваші З.

Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1040 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: