Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Ужгород виходить у фінал Зимової першості (ФОТО)
16:50
Ужгород виходить у фінал Зимової першості (ФОТО)
У першому півфіналі зійшлися два представники Ужгородського району, тож гра викликала неабиякий інтерес у місцевих вболівальників.

У першому півфіналі зійшлися два представники Ужгородського району, тож гра викликала неабиякий інтерес у місцевих вболівальників.

На перший погляд, суперники трохи різняться за класом та підбором гравців, але в кубкових іграх на виліт завжди є ймовірність сенсації. Так як умови, в яких грають футболісти, далекі від ідеальних, то на перший план виходять бійцівські якості і мотивація. Техніка відходила на другий план, актуальнішим була швидкість і сила. Обом командам цього було не позичати.

Агресивніше, як і личить господарям, стартували у матчі підопічні Іваниці. З часом гра заспокоїлася, а обидві команди безуспішно намагалися по черзі організовувати позиційні атаки. Треба сказати, що браку в передачах було багато у футболістів обох команд. Від цього майже не виникало небезпечних моментів.

Підопічні Бисаги досить рідко наближались до чужих воріт, компенсуючи це дальньою артилерією – пристрілювались Ковтан та Балажинець. Глядачі мали змоги спостерігати за цікавим протистоянням в центрі поля двох ветеранів українського футболу – Валентина Слюсара та Володимира Браїли.

Ближче до завершення тайму команди злегка зменшили оберти, але незабаром Ужгород прискорився і завершив ударну п'ятихвилинку взяттям воріт Трофіла. Смокоровський виконав вдале забігання і прострілював у штрафну з правого краю та сфера влучила в руку Товту. Арбітр матчу Маточка вказав на одинадцятиметрову позначку. Куделко пробив сильно в правий кут, Трофіл вгадав напрямок удару та не дотягнувся.

Трохи активніше заграли обидві команди вже після перерви. Баранинці почали йти вперед великими силами. Та найбільшу загрозу для воріт Лютнянського вони створили після розіграшу штрафного та удар Ковтана Мирослав забрав.

Ужгородці мали більше можливостей для збільшення рахунку і на 57 хвилині втілили свою перевагу у гол. Скунзяк з лівого флангу, пройшовши суперника, виконав передачу на дальню стійку, Віщак головою скинув вздовж воріт, де в свою чергу Бандурович в падінні з двох метрів переправив круглого у ворота. Ще хороші моменти мали Сіка та Ковчар, удар якого Ізай перевів у штангу. Відверто кажучи, гості не виглядали командою, здатною переломити хід зустрічі.

Не зовсім видовищна гра закінчилась прогнозованою перемогою фаворита. Ужгород стає ще на крок ближчим до свого першого трофею.


Арбітр – Микола Маточка
Асистенти – Олександр Гога, Василь Готько
Делегат ФФЗ – Іван Головко

Стадіон Середнє. Глядачів 250.

ФК Ужгород – ФК Баранинці 2:0

Голи: Куделко, 34 (з пен.), Бандурович, 57.

Ужгород: Мирослав Лютнянський, Роберт Смокоровський, Василь Куделко, Валенти Слюсар, Віктор Чумак, Юрій Віщак, Ігор Вагін, Іван Скунзяк, Олександр Ковчар, Іван Бандурович, Мирон Гулович.
На зміну виходили: Лисиченко, Гаврилешко, Сіка.
Тренер: Іваниця М.М.

Баранинці: Станіслав Трофіл, Володимир Товт, Денис Чокнадій, Ярослав Бринько, Михайло Медведєв, Михайло Дзьоба, Рудольф Балажинець, Євген Лукяник, Володимир Браїла, Ярослав Волошин, Ярослав Ковтан.
На заміну виходили: Ізай, Пономаренко, В. Демян, Фаринич, Мушка, Головачко.
Тренер: Бисага І.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1075 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: