Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Гол Ряшка приносить нічию у Волочиську
19:09
Гол Ряшка приносить нічию у Волочиську
У матчі 12 туру Першої ліги “Ужгород” зіграв внічию на виїзді проти “Агробізнеса”.

Гол Ряшка приносить нічию у Волочиську На поєдинок проти “Агробізнеса” тренер закарпатської команди Богдан Блавацький вирішив не змінювати стартовий склад, з яким здобував перемогу у матчі проти “Кременя”.

Стартові 15 хвилин поєдинку господарі більше контролювали м’яч, футболісти “Агробізнеса” спробували декілька разів загрожувати воротам “Ужгорода” дальніми ударами, які виявились неточними.

Наставник “ужгородців” вже на 20 хвилині зняв з гри новачка Дмитра Єфіменка, випустивши Василя Пиняшка.

На 24 хвилині відкрити рахунок у матчі могла закарпатська команда: після подачі з кутового Віктор Хомченко влучив у поперечку, а на добиванні не вдалося заштовхнути м’яч у ворота.

Ще один момент мали “ужгородці” вже після подачі зі стандарту: головою пробивав Олександр Аксьонов, але підвела точність.

Господарі вийшли вперед на 43 хвилині матчу: після навісу зі стандарту Богдан Семенець з кількох метрів пробивав у дальній кут — 1:0.

Перший гольовий епізод другого тайму створили “ужгородці”: на перспективній ударній позиції був Віктор Ряшко, однак м’яч пролетів біля стійки.

Тривалий період обидві команди боролися переважно у центрі поля, без особливого наближення до воріт. Чудовий момент вирівняти паритет на табло закарпатська команда не використала на 80 хвилині, коли головою пробивав Василь Пиняшко, однак голкіпер зреагував. А ще через дві хвилини Олег Мозіль врятував після удару у дев’ятку від Віктора Хомченка.

“Ужгород” таки зрівняв рахунок на 84 хвилині: після подачі з кутового та скидки Василя Пиняшка Віктор Ряшко потужним ударом прошив воротаря — 1:1.

У компенсований час вирвати виїзну перемогу закарпатська команда могла завдяку Вадиму Мердєєву: після його удару з-за меж штрафної м’яч влучив у поперечку.

Ще один шанс забити не реалізував вже Микола Гайдучик. Нападника вивели сам на сам, але він зміг переграти голкіпера, а добиванні Павло Тищук також не використав свій шанс відзначитись.

У підсумку, нічия 1:1 сусідів турнірної таблиці. “Ужгород” тепер має 6 залікових балів, залишаючись на останній сходинці, у активі “Агробізнеса” 8 очок, команда на передостанній позиції.


“Агробізнес” — “Ужгород” 1:1

Голи: Семенець 43 - Ряшко 84.

“Агробізнес”: Олег Мозіль, Олег Синиця, Ігор Курило, Дмитро Юхимович, Віталій Груша, Богдан Семенець (Сергій Петров 59 хв), Руслан Черненко (Сергій Семенюк 81 хв), Ігор Нагорний (Іван Когут 60 хв), Данило Карась (Юрій Захарків 86 хв), Назар Вербний, Ігор Бойчук
На заміні: Антон Задерейко, Андрій Артим, Євген Ємаєв, Артур Думанюк, Вадим Гудзінський
Тренер: Олександр Чижевський

“Ужгород”: Михайло Готра, Владислав Чушенко, Дмитро Сартіна, Олег Допілка, Олександр Савошко, Олександр Аксьонов (Вадим Мердєєв 73 хв), Віктор Ряшко, Володимир Дуран (Андрій Вискребенцев 46 хв), Микола Гайдучик, Дмитро Єфіменко (Василь Пиняшко 20 хв), Віктор Хомченко (Павло Тищук 90+2)
На заміні: Вадим Ющишин, Юрій Славік, Стефан Федак, Вадим Ференцик
Тренер: Богдан Блавацький

Попередження: Олександр Аксьонов, Олег Синиця
Прес-служба ФК "Ужгород"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 338 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: