Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Ужгород» вивіз важкі три бали з Довгого (ФОТО)
20:45
«Ужгород» вивіз важкі три бали з Довгого (ФОТО)
Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку в Довгому, де місцева «Боржава» намагалась скласти конкуренцію володарю кубка Закарпаття «Ужгороду»

Пропонуємо вашій увазі репортаж поєдинку в Довгому, де місцева «Боржава» намагалась скласти конкуренцію володарю кубка Закарпаття «Ужгороду».

Сам двобій хоча й пройшов за суттєвої територіальної переваги гостей та переваги за ударами – 11:4, та влучаннями в площину – 6:1, однак аналогічної переваги в рахунку не приніс. Було помітно, що ужгородці, які дуже часто тотально домінували у володінні мяча, в завершальній стадії не могли прийняти швидке рішення для реалізації епізодів.

Із самого початку гри підопічні Михайла Іваниці захопили контроль над м’ячем і намагались йти вперед переважно лівим флангом та по центру. На атаку активно працювали Бандурович, Скунзяк, Вагін та Ковчар.

На початку першого тайму перевага фаворита за ударами була мінімальною – 2:1. А за влучаннями в площину була рівновага – 1:1. Після удару Бандуровича зі штрафного на 4-й хвилині мяч зачепив стінку і полетів повз стійку. Через сім хвилин гідна відповідь річкових по центру. Михайло (той що Іванович) Батрин, з передачі Ганчича, поцілив у правий кут, та Лютнянський вдало обрав позицію і забрав мяча до рук. Ще через хвилину чергове загострення від гостей, по лівому краю зі зміщенням до центру, завершилось прострілом на Бандуровича і нападник поцілив у лівий кут. Черепко в падінні забрав круглого до рукавичок.

Середина тайму мало чим відрізнялась від його початку. Два удари від ужгородців, проти жодного у суперника, однак всі повз браму Черепка. Після пострілу з 30-ти метрів від Вагіна на 20-й хвилині мяч полетів вище поперечини. Удар Бандуровича з ходу на 23-й хвилині, після прострілу від Смокоровського, прийшовся поруч із правою стійкою. Крім того на 16-й хвилині Ковчар мав забивати з близької відстані, та одразу не пробив, а далі порушив правила.

Кінець першого тайму став найкращим відрізком «Ужгорода». Перевага у володінні центром поля втілилась у три удари і стовідсоткову влучність атакувальних гравців, проти жодного навіть натяку на постріли від суперника. Спочатку атака лівим флангом завершилась дальнім пасом від Котьо на Бандуровича. Іван прострілив на лівий край воротарського майданчика, де Кундрик ударом головою переправив м’яч у ближню шістку – 1:0. Через дві хвилини нове загострення тим же флангом. Горський віддав вперед на Бандуровича, а Іван скинув головою під удар Кундрику. Після гармати від Сергія в правий кут, Черепко в стрибку забрав круглого. Ще через п’ять хвилин, після класичної атаки по центру із дальнім пасом на Бандуровича та скидкою від Івана на Кундрика, від голу господарів врятував піднятий асистеном арбітра прапорець. На 44-й хвилині обрізка одного з гравців «Боржави» призвела до виходу Скундзяка віч-на-віч із Черепком. Після удару від Івана, підопічних Василя Пилипа від голу врятувала поперечина. На добивання, після відскоку м’яча від брами, на якусь мить не встиг Бандурович.

У другій половині господарі трохи зменшили перевагу суперника з володіння мячем. Кращим відрізком «Боржави» був початок другого тайму, коли вони вирівняли володіння мячем і отримали перевагу за ударами – 3:1. Постріл від Михайла Івановича Батрина на 51-й хвилині, який завершив атаку «Боржави» лівим флангом зі зміщенням до центру, заблокували опоненти.

У середині тайму «Ужгород» повернув контроль над м’ячем і перевагу за ударами – 2:0. На 68-й хвилині Бандурович, на завершенні атаки лівим флангом, з допомогою дриблінгу залишив з носом одного опонента, а другий сфолив проти нього. Після розіграшу штрафного, Бандурович цілив у правий кут. Черепко у падінні зловив мяч, який можливо влучав у браму. На другий удар, який стався через чотири хвилини, знову зреагував воротар «Боржави». Ще через хвилину гострий навіс від Якуба на лівий край воротарського майданчика, та Чедрик і Штефко на якусь мить не встигли на цей м’яч.

У кінці другого тайму ужгородці більшість часу тримали м’яч у центрі поля, зрідка загострюючи ситуацію. Єдине, що дозволили вони супернику, ще один навіс від Михайла (не того, що Івановича) Батрина на лівий край штрафного майданчика на Чедрика на 80-й хвилині. Та форвард не зміг навіть зачепитись за м’яч. У гостей запам’яталась атака лівим флангом на 87-й хвилині, на завершенні якої Горський віддав на Бандуровича, а Іван поцілив у дальній верхній кут. Черепко вчасно змістився і забрав мяча до рук, підсумувавши другу поспіль поразку своєї команди.

За підсумками цього протистояння, та решти результатів 3-го туру, «Ужгород» зміцнив своє лідерство, а «Боржава» опустилась із передостаннього на останній рядок у таблиці.


Стадіон «Боржава», 1 тисяча глядачів, хмарно з проясненнями

Арбітр: Дьордь Н.
Асистенти: Рогач Я., Зубільчак О.
Делегат: Дем’яненко В.М.

«Боржава» Довге – «Ужгород» – 0:1 (0:1)

Голи: Кундрик, 31.

«Боржава»: Андрій Черепко, Василь Боднар, Юрій Кузьма, Михайло Якуб, Євген Костик, Ярослав Кертис, Михайло Іванович Батрин, Михайло Батрин, Віктор Ганчич, Віталій Сурмач, Михайло Чедрик
Запасні: Дмитро Бісьмак, Віктор Іванішко, Іван Штефко, Іван Рот, Владислав Шитів, Віктор Ловга
Тренер – Василь Пилип

«Ужгород»: Мирослав Лютнянський, Роберт Смокоровський, Станіслав Котьо, Віктор Чумак, Василь Горський, Олександр Ковчар, Сергій Кундрик, Ігор Вагін, Юрій Віщак, Іван Скундзяк, Іван Бандурович
Запасні: Михайло Костюк, Мирон Гулович, Валентин Слюсар, Мирослав Бундаш, Василь Куделко
Тренер – Михайло Іваниця
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1086 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: