Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Ужгород" за сімнадцять хвилин розгромив "Колос" (ФОТО)
23:17
"Ужгород" за сімнадцять хвилин розгромив "Колос" (ФОТО)
Ракошинці протримались трохи більше одного тайму.

Від досить різних за класом команд навряд чи можна було очікувати рівної боротьби та саме таким виявився перший тайм. У перші десять хвилин Колос виглядав навіть більш переконливо. Однією з причин цього було посилення складу екс-гравцями Мункач U-19 – Когутка, Буда та Папарига зміцнили центр поля мукачівців та додали креативності.
 
З перших хвилин тримав у напрузі оборону ужгородців прудкий Яцина. З ударом Курти зі штрафного з 26 метрів Славік справився, перевівши на кутовий. Ужгород лише на 27-ій хвилині створив потенційно гольовий момент: Предчук закинув вперед на Соскиду, який випередив воротаря і перекинув його, але не влучив у рамку. Буда прицільно пробивав з 20 метрів та кіпер на місці.
 
У другому таймі підопічні Тулайдана зуміли провести такий важливий перший гол, після якого ефективність атак стала значно кращою. Дуран подав з кута поля, закрутивши м’яч у рамку, Предчук добив у сітку – 0:1.
 
Вже у наступній атаці Сокиді вдався точний удар з 18 метрів – 0:2.
 
Свіжий нападник Пукіш зумів відірватися від захисників і пробив з 14 метрів, але не сильно і Славік забрав. На 53-ій хвилині Предчук пробив з 16 метрів, Соскида підкорегував м’яч у ворота – 0:3.
 
На 56-ій хвилині Дуран з 25 метрів зняв павутину із дальньої дев’ятки – 0:4.
 
Останній гол Ужгорода був ідентичним до першого: Дуран подав корнер, а Предчук переправив круглого у ворота – 0:5.
 
Ще відзначитись мав можливість Септа, який пробив головою після подачі від Дудаша, та воротар зловив. Команда Тулайдана за сімнадцять хвилин другого тайму зуміла довести свою перевагу у результативну плоскість.
 
 
Арбітр – Назар Дьордь
Асистенти – Річард Готра, Ян Рогач
 
ФК «Колос» Ракошино – ФК «Ужгород» 0:5
 
Голи: Предчук, 46, 63, Соскида, 47, 53, Дуран, 56.
 
Ракошино: Юрій Андрушко, Дмитро Яцина, Даніел Болдог (Сергій Матвієнко, 37), Крістіан Кізман, Петро Буда, Роман Папарига, Юрій Логойда, Марк Когутка, Юрій Болдижар, Василь Ремета (Віктор Козел, 40), Віталій Шефер (Артур Пукіш, 56).
Тренер – Іван Фізер.
 
Ужгород: Юрій Славік (Андрій Іонін, 64), Василь Бонтей, Віктор Чумак, Мирослав Скрип (Роман Білінський, 57), Михайло Дудаш (Юрій Мандич, 65), Іван Ільчук (Василь Орос, 58), Антон Предчук (Олександр Септа, 60), Володимир Дуран, Павло Кривка (Андрій Лазар, 55), Руслан Соскида, Михайло Стегура (Руслан Куртанич, 45).
Тренер – Тарас Тулайдан.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 844 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: