Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Ужгород" знов програв у футбол
20:09
"Ужгород" знов програв у футбол
Ужгород пропускає у всіх матчах чемпіонату.

Дебютний поєдинок суперників між собою у Першій лізі — але вже зараз, у новому сезоні, вони рубалися в кубку, перемогла Нива. ФК Ужгород — єдина команда нинішнього чемпіонату, яка ще не перемагала. Більш того, закарпатці пропускають голи у всіх матчах Першої ліги. Нива не перемагала в Першій лізі три тури поспіль: дві нічиї і поразка.

У першому таймі ніхто з суперників не мав ігрової переваги. Команди по черзі більше володіли м’ячем, але до гольових моментів справа не доходила, а у голкіперів роботи не було.

У другому таймі команди додали в активності. На 61-й хвилині небезпечно пробивав Гатала, але його удар парирував Готра. Загалом, у другій половині зустрічі гості грали цікавіше. На 64-й хвилині удар Семенини зі штрафного парирував Готра.

На 65-й хвилині гості добилися свого. Демчук закинув в штрафну, а Кисленко обіграв Допілку і розстріляв Готру — 1:0. Звертаємо увагу, що Сергій буквально декілька хвилин тому вийшов на заміну. На 69-й хвилині підопічні Климовського збільшили свою перевагу. Підхопивши відскок після кутового, Зінь з дальньої дистанції потрапив у верхній кут — 0:2. Для 21-річного захисника це дебютний м’яч на професійному рівні. У господарів в цьому матчі не було моментів.

У підсумку, гра завершилася перемогою Ниви, яка дозволяє їй залетіти відразу на п’яту позицію в таблиці.


ФК Ужгород – Нива (Тернопіль) — 0:2

Голи: Кисленко (65), Зінь (69)

Ужгород (стартовий склад): Готра, Чушенко, Сартіна, Допілка, Савошко, Кохман, Аксьонов, Пиняшко, Хомченко, Мердєєв, Гайдучик.
Запасні: Ющишин, Дуран, Кобеляш, Тищук, Ряшко, Федак, Машталір, Вискребенцев, Славік, Ференцик.
Гол. тренер: Богдан Блавацький

Нива (стартовий склад): Механів, Дворовенко, Зінь, Демчук, Хруставка, Мороз, Семенина, Волохатий, Гатала, Проців, Бичек.
Запасні: Жупанський, Козак, Васько, Дедух, Скакун, Малащук, Кобеля, Мамешев, Кисленко, Вольський.
Гол. тренер: Ігор Климовський
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 524 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: